premium_range-original

Nikon revoluţionează piaţa de aparate foto compacte premium cu o gamă cu totul nouă, care le oferă fotografilor dinamici calea spre portabilitatea perfectă 24H/24. Cu legendarele sisteme optice NIKKOR şi puternica tehnologie Nikon, aparatele foto compacte premium DL de la Nikon oferă o calitate incredibilă a imaginii pentru fiecare oportunitate.

Trei modele compun gama cu totul nouă: Nikon DL24-85 f/1.8-2.8, Nikon DL18-50 f/1.8-2.8 şi Nikon DL24-500 f/2.8-5.6. Fiecare aparat foto dispune de un obiectiv cu zoom NIKKOR fixat pe corp, cu sistem optic de înaltă performanţă, similar celor cu care sunt echipate obiectivele aparatelor foto DSLR Nikon şi de un senzor rapid de 1 inci, în format CX. Indiferent ce aparat foto DL de la Nikon utilizează un fotograf, acesta poate să înregistreze imagini statice de 20,8 MP în format JPEG sau NEF (RAW) şi filme 4K/UHD la 30p/25p.

Fiecare aparat foto compact premium DL de la Nikon este, de asemenea, echipat cu renumitul sistem AF hibrid avansat de la Nikon, pentru captarea extrem de rapidă a subiectelor. Un procesor EXPEED 6A cu nu mai puţin de patru unităţi CPU este sistemul din spatele vitezelor de fotografiere remarcabile ale fiecărui aparat foto: viteze şocante, de până la 60 fps cu focalizarea fixată la primul cadru sau de până la 20 fps cu modul AF continuu. Sistemul VR (reducere a vibraţiilor) optic cu dublă detecţie de la Nikon asigură detectarea îmbunătăţită a tremuratului aparatului foto şi corectarea efectelor acestuia, iar aparatele foto se mândresc fiecare în parte cu timpi scurţi de pornire şi de răspuns. În plus, fiecare aparat foto este prevăzut cu o cuplă ISO 518, care acceptă diferite accesorii, inclusiv renumitele dispozitive Speedlight pentru modelele DSLR de la Nikon. Printre accesoriile dedicate pentru modelele DL de la Nikon se numără vizorul electronic opţional DF-E1 rabatabil, cu senzor de ochi, care oferă o vizibilitate clară şi un afişaj de informaţii cu contrast ridicat. Utilizatorii aparatelor foto DSLR de la Nikon vor aprecia, de asemenea, butoanele de control, selectoarele şi meniurile familiare. Iar cilindrul obiectivului de pe fiecare aparat foto poartă semnătura inelului auriu NIKKOR.

compacte performante

Ines Bernardes, manager de produs la departamentul de aparate foto DL Nikon, Nikon Europe, declară: „Faptul că Nikon intră pe piaţa aparatelor foto compacte premium cu trei aparate foto puternice este foarte îmbucurător pentru fotografii care nu fac compromisuri. Fiecare dintre aceste aparate foto va dezminţi tot ce credeaţi că ştiţi despre calitatea imaginii la un aparat foto compact. Rezoluţia şi performanţa de redare a obiectivelor NIKKOR fixate pe corpurile aparatelor foto este excepţională. Dat fiind faptul că niciun model din această gamă nu face compromisuri în privinţa portabilităţii şi vitezei, puteţi chiar să alegeţi aparatul foto aşa cum alegeţi obiectivul – alegeţi intervalul de distanţe focale necesar pentru stilul de fotografiere preferat sau pentru tipurile de situaţii pe care le puteţi întâlni. Oricine doreşte să fotografieze cu agilitate sau chiar cu discreţie, poate să vină acasă cu sentimentul că imaginile pe care le-a înregistrat sunt încântătoare.”

Compact, dar fără compromis: acum, fiecare fotografie poate fi cea mai bună realizare

Nikon DL24-85 f/1.8-2.8 – Fotografii dinamici nu mai au de ce regreta

Obiectivul cu zoom rapid NIKKOR 24-85mm f/1.8-2.8 asigură o flexibilitate excelentă, iar modul Super-macro oferă prim-planuri cu detalii bogate. De asemenea, acest aparat foto dispune de un ecran tactil OLED rabatabil, cu 1.037.000 puncte şi de un bliţ cu ridicare. Cilindrul obiectivului este prevăzut cu un inel de control şi cu un inel de zoom particularizabile. Disponibil în culorile argintiu sau negru.

Nikon DL18-50 f/1.8-2.8 – Soluţia portabilă pentru perspective majore

Cu o diafragmă f/1.8 impresionantă la 18 mm, acest DL de la Nikon se mândreşte cu cel mai luminos obiectiv cu unghi ultra-larg pe care l-a realizat vreodată Nikon. Obiectivul dispune de renumita acoperire cu nanocristale de la Nikon, pentru o claritate mai bună a imaginii. Aparatul foto este echipat cu un ecran tactil OLED rabatabil, cu 1.037.000 puncte şi cu Controlul perspectivei în aparatul foto. Disponibil în culoarea negru clasic.

Nikon DL24-500 f/2.8-5.6 – Zoomul superior şi calitatea imaginii îl fac extrem de valoros

Fiind prevăzut cu un obiectiv cu zoom NIKKOR deosebit de puternic, de 21x şi cu modul SPORT (VR), acest aparat foto DL de la Nikon este perfect pentru fotografii dinamici, care urmăresc tot ce mişcă. De asemenea, acest aparat foto etalează un vizor electronic OLED încorporat, cu 2.359.000 puncte şi un ecran tactil OLED cu unghi variabil, de înaltă rezoluţie. Disponibil în culoarea negru clasic.

SnapBridge: menţineţi aparatul foto DL de la Nikon conectat la dispozitivul inteligent

Fiecare aparat foto din noua gamă DL de la Nikon este, de asemenea, complet compatibil cu SnapBridge. Utilizând tehnologia Bluetooth Low Energy, SnapBridge menţine o conexiune constantă, cu consum redus de energie, între aparatul foto şi un smartphone sau o tabletă. Fotografii pot să sincronizeze fotografiile cu cele dintr-un dispozitiv inteligent în timp ce fotografiază şi pot să partajeze într-o clipă imaginile de calitate Nikon. De asemenea, aceştia pot să utilizeze SnapBridge pentru a controla funcţii cheie ale aparatului foto prin intermediul dispozitivului inteligent, să aibă mereu ora corectă în aparatul foto, să îl menţină actualizat etc.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.