404 Not Found


nginx
Cele mai noi aparate foto COOLPIX sunt aici! – TechMagazin

page-1

Descoperiţi puterea noilor modele din gama de aparate foto COOLPIX de la Nikon, care combină cea mai recentă tehnologie imagistică de la Nikon şi renumitele sisteme optice NIKKOR cu obiective cu super-zoom, pentru a realiza performanţe superioare.

Atât COOLPIX B700, cu zoom optic de 60x, cât şi COOLPIX A900, cu zoom optic de 35x, oferă posibilităţi de super-telefotografie şi de înregistrare video 4K UHD de ultimă oră, în timp ce COOLPIX B500 combină un impresionant senzor CMOS de 16 megapixeli cu un zoom optic de 40x. Iar zveltul şi elegantul COOLPIX A300 este echipat cu un zoom optic de 8x.

Fiecare aparat foto este compatibil cu SnapBridge, noua aplicaţie de la Nikon, care menţine o conexiune automată constantă între aparatul foto şi dispozitivul dumneavoastră inteligent, pentru a vă oferi posibilitatea de a vă controla mai simplu viaţa fotografică.

camere foto compacte

COOLPIX B700 beneficiază de performanţele legendarelor sisteme optice NIKKOR într-un obiectiv cu sticlă Super ED şi zoom optic de 60x – extensibil până la 120x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom¹ – facilitând fotografierea în detalii clare a subiectelor îndepărtate, precum luna, natura sălbatică sau sporturile de acţiune. Filmele 4K UHD/30p asigură viitorul segmentelor înregistrate, iar fotografierea în format RAW (NRW) permite finisarea de înaltă calitate a fotografiilor. Aparatul foto cu super-zoom şi 20,3 megapixeli este prevăzut cu un sistem de focalizare automată (AF) de înaltă performanţă, pentru fotografiere de precizie, cu sistem VR (reducere a vibraţiilor) optic cu detecţie dublă, de 5 stopuri² şi cu control de zoom lateral, pentru minimizarea efectelor tremuratului aparatului foto. Încadraţi fotografiile utilizând vizorul electronic încorporat sau monitorul LCD cu unghi variabil, de 7,5 cm/3 inci – ambele cu o rezoluţie impresionantă, de 921.000 puncte, pentru a facilita compoziţiile creative din orice unghi – şi partajaţi imaginile instantaneu cu aplicaţia SnapBridge.

compacte Nikon

Aparatul foto COOLPIX A900, cu 20,3 megapixeli, include sistemul optic NIKKOR, de calitate excepţională, într-un corp de buzunar, care se potriveşte oricărui stil de viaţă. Fotografiaţi scene de călătorie uimitoare în detalii fine, cu puternicul obiectiv cu zoom optic de 35x, extensibil până la 70x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom¹ sau înregistraţi clipe memorabile acasă, în filme 4K UHD/30p extrem de clare. Fiţi creativ cu monitorul LCD de 7,5 cm/3 inci, cu înclinare şi înaltă rezoluţie, cu 921.000 puncte şi cu modurile de expunere manuală (P/S/A/M) şi partajaţi imaginile instantaneu cu aplicaţia SnapBridge. Fiţi pregătit să fotografiaţi în orice moment, cu funcţia AF de mare viteză, recapturaţi cu uşurinţă subiectele utilizând butonul de zoom cu revenire rapidă şi realizaţi simplu filme supercursive sau secvenţiale impresionante. Sistemul foarte performant de reducere a vibraţiilor (VR) asigură claritatea fotografiilor şi cursivitatea filmelor, chiar şi la zoom maxim.

coolpix
Obţineţi simplu calitatea excepţională a imaginii, cu aparatul foto COOLPIX B500 de 16 megapixeli. Obiectivul NIKKOR cu zoom optic de 40x, extensibil până la 80x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom¹, vă poartă chiar în inima acţiunii, în timp ce controlul de zoom lateral contribuie la asigurarea unei stabilităţi deosebite. Exploraţi puncte de vizualizare unice cu monitorul LCD cu înclinare, cu 921.000 puncte şi diagonală de 7,5 cm/3 inci, recapturaţi uşor subiectele cu butonul de zoom cu revenire rapidă şi înregistraţi filme Full HD.

Suplul şi elegantul COOLPIX A300 cu 20,1 megapixeli facilitează fotografierea din mers. Obţineţi prim-planuri remarcabile cu obiectivul NIKKOR cu zoom optic de 8x, extensibil până la 16x prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom¹, utilizaţi modul Portret inteligent pentru a realiza uşor portrete perfecte şi lăsaţi Selectorul automat de scene să optimizeze automat setările aparatului foto.

Împerecherea unui dispozitiv inteligent cu aparatul foto Nikon este o operaţie simplă, care se efectuează o singură dată. Pur şi simplu instalaţi aplicaţia SnapBridge pe smartphone sau pe tabletă, porniţi aparatul foto şi selectaţi-l din lista de dispozitive disponibile din aplicaţie. Aplicaţia SnapBridge rămâne conectată la aparatul foto în fundal: acum puteţi să transferaţi fotografiile pe măsură ce le realizaţi, fără a fi necesară reconectarea de fiecare dată. Mai mult, imaginile se sincronizează cu aparatul foto când acesta este în mod stare de veghe şi puteţi să utilizaţi dispozitivul inteligent fără întrerupere. Cu SnapBridge, dispozitivul inteligent poate afişa o vizualizare în timp real a tuturor imaginilor văzute de aparatul foto Nikon. Compuneţi cadrele pe ecranul smartphone-ului sau al tabletei şi acţionaţi de la distanţă obturatorul pentru a înregistra imaginea.

Prezentând astăzi cele mai recente aparate foto COOLPIX şi aplicaţia SnapBridge, Ines Bernardes, manager de produs pentru gama COOLPIX la Nikon Europe, a declarat: „Noile modele care completează gama COOLPIX oferă performanţe remarcabile, trezind detaliile la viaţă mai frumos ca oricând. Cu aceste super-zoomuri puteţi să înregistraţi mai mult decât aţi visat vreodată că ar fi posibil, iar cu noua aplicaţie SnapBridge, partajarea instantanee şi transferul automat al imaginilor se fac fără efort. Indiferent dacă vă pasionează sporturile de acţiune sau fotografiile de călătorie ori pur şi simplu vă face plăcere să realizaţi portrete ale prietenilor sau ale membrilor de familie, există un nou aparat foto COOLPIX care vi se potriveşte perfect.”

¹ Magnificarea prin intermediul funcţiei Dynamic Fine Zoom este calculată de la poziţia cu unghi larg maxim a zoomului optic.
² Măsurare efectuată în conformitate cu standardele CIPA, la aproximativ 350 mm (distanţa focală echivalentă în format de 35 mm [135])

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.