canon-eos-70d-kit-cu-obiectiv-ef-s-18-55mm-f3-5-5-6-is-stm-28369

Canon EOS 70D a fost proiectat pentru fotografii entuziasti. Canon EOS 70D este camera ideala pentru toti cei care vor sa faca pasul catre un nou nivel al fotografiei. Acesta combina o tehnologie de imagine Canon noua cu posibilitatea de distribuire a rezultatelor prin wireless, oferind astfel un aparat versatil, ce poate fi folosit in orice situatie. EOS 70D este ideal pentru a surprinde momentele importante fie in fotografii, fie sub forma unor clipuri video Full HD.

Click aici pentru a comanda!

Surprinde momentul in fotografii sau in clipuri video Full HD

• Senzor APS-C CMOS 20,2 Mpx
• Procesor DIGIC5+
• 19 puncte AF in cruce si rafala de 7 fps
• Dual Pixel CMOS AF
• Wi-Fi si control de la distantan
• ISO maxim 12800 (H:25600)
• Ecran tactil rabatabil ClearView II LCD 3.0″
• Vizor inteligent
• Filmare Full HD

• Noul EOS 70D dispune de un senzor CMOS APS-C nou de 20.2 megapixeli, proiectat si produs de Canon. Este primul DSLR din lume care foloseste tehnologia inovatoare Dual Pixel CMOS AF, care ofera un autofocus rapid si precis atat in timpul filmarii, cat si pentru fotografierea in mod Live View.

• Impreuna cu procesorul DIGIC5+ de 14-bit si cu cele 19 puncte de focus in cruce, Canon EOS 70D surprinde imagini unice, la cea mai mare rezolutie, cu viteza de pana la 7 cadre pe secunda, cu rafale de pana la 65 de imagini JPEG, respectiv 16 cadre in format RAW. Totodata, acesta beneficiaza de o sensibilitate ISO nativa 100-12800, care permite fotografierea in conditii de luminozitate scazuta si viteze de declansare mai mari, pastrand calitatea imaginilor.

Canon Dual Pixel CMOS AF ofera performante rapide ale autofocusului in timpul fotografierii in mod Live View, claritate si precizie in timpul inregistrarii in format Full HD. Usureaza procesul de utilizare al celor care filmeaza facand posibila focalizarea precisa a subiectilor in miscare si creand efecte de focus similare cu camerele video profesioniale. Tehnologia foloseste o arhitectura CMOS avansata, care permite ca doua fotodiode sa fie montate pe fiecare pixel, ambele putand fi utilizate independent pentru autofocus sau pentru captarea imaginilor la calitate maxima, de fiecare data.

• Un sistem avansat de autofocus pentru fotografiere include 19 puncte AF in cruce pe intreaga suprafata, oferind precizie si viteza sporita – ideal pentru sport si fotografie de natura, unde subiectii sunt in miscare. Sistemul AF poate fi personalizat, permitand fotografilor sa il adapteze in functie de subiect. Punctele de focus pot fi folosite individual sau impreuna, ca suprafete de focus, pentru situatiile imprevizibile. Un buton dedicat selectiei zonelor AF este pozitionat la indemana, langa cel de declansare, ceea ce permite schimbarea rapida a modurilor foto fara a fi necesara indepartarea camerei de la ochi.

Vizorul inteligent (Intelligent Viewfinder), cu o acoperire de 98% si magnificare de 0.95x, permite fotografilor sa incadreze usor imaginile si sa vada setarile pe ecranul suplimentar. Butoanele de control plasate la indemana ofera acces imediat la cele mai folosite functii, precum ISO, modul AF si expunere, astfel incat utilizatorii sa poata schimba setarile rapid si sa se concentreze mai usor la surprinderea momentului.

Ecranul tactil Clear View LCD II Vari-angle de 3 inci (7,7 cm) cu o rezolutie de 1040k, este ideal pentru inregistrari video sau pentru incadrarea imaginilor din unghiuri creative sau neobisnuite. Ecranul suporta o serie de gesturi precum zoom cu doua degete si glisare – perfect pentru navigarea prin meniuri, modificarea setarilor sau trecerea de la o imagine la alta in modul de vizualizare.

• Conectivitate inteligenta pentru control simplu si distribuire imediata: EOS 70D este cel mai nou model cu functie Wi-Fi integrata, oferind libertatea de a controla camera de la distanta si, in acelasi timp, de a distribui fotografiile. Prin conexiunea Wi-Fi, utilizatorii se pot conecta prin aplicatia de mobil EOS Remote, controland o gama larga de setari, inclusiv ISO si expunere, si pot focaliza si declansa. Totodata, fotografii pot folosi modul Live View de la distanta si au posibilitatea de a evalua imaginile surprinse.

• Creativitate instantanee, dezlantuita: EOS 70D dispune de moduri creative ce fac captarea imaginilor sa fie mult mai usoara. Functia integrata HDR elimina provocarile pe care le impune fotografierea in conditii de contrast mare, combinand trei expuneri diferite intr-o singura imagine ce utilizeaza mai multe detalii atat din zonele intunecate, cat si din cele foarte luminate.

• Cu ajutorul modului de expuneri multiple, fotografii pot realiza si combina pana la noua expuneri intr-o singura imagine, sau pot folosi o serie de filtre creative pentru a schimba instantaneu stilul si aspectul fotografiilor.

• Fotografia cu blituri aditionale este simpla, multumita transmitatorului integrat Speedlite, care ofera controlul direct din aparat a mai multor accesorii Canon Speedlite EX.

Clipuri video Full HD creative: Pe langa cadrele deosebite, EOS 70D permite fotografilor sa creeze foarte usor clipuri video de calitate superioara. Rezolutia Full HD (1920x1080p) poate fi surprinsa la un numar de cadre pe secunda la alegere, inclusiv 30, 25 sau 24fps, insa este posibila si inregistrarea la 50 si 60fps, la o rezolutie 720p, beneficiind in acelasi timp de o gama mare de optiuni de compresie si distribuire post-editare. Multumita noului Dual Pixel CMOS AF, modul Movie Servo AF urmareste subiectii in timp ce sunt in miscare si chiar in timpul reincadrarii, asigurandu-se ca intotdeauna sunt in focus. Alternativ, utilizatorii pot selecta diverse zone de focus de pana la 80% din suprafata cadrului doar apasand pe ecranul tactil, chiar si in timpul inregistrarii, astfel filmele raman clare chiar daca subiectul se afla in miscare sau daca utilizatorul reincadreaza.

• Videografii pot opta pentru sunet stereo direct din microfonul intern sau pot imbunatati calitatea audio cu ajutorul unui microfon extern pentru care exista un terminal dedicat. Controlul total asupra unor setari precum diafragma si ISO este, de asemenea, posibil in modul manual, oferind utilizatorilor si mai multa libertate in timp ce isi dezvolta abilitatile.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.