EOS-70D-FRA-BG-w-EF-S-18-55mm-IS-STM

Canon a anuntat pe 2 iulie completarea seriei sale EOS odată cu lansarea noului model DSLR – EOS 70D. Proiectat pentru fotografii entuziaşti, EOS 70D este camera ideală pentru toţi cei care vor să facă pasul către un nou nivel al fotografiei.

Click aici pentru a comanda!

Acesta combină o tehnologie de imagine Canon nouă, lansată în premieră, cu ale sale caracteristici creative şi inovative, cu posibilitatea de distribuire a rezultatelor prin wireless, oferind, astfel, un aparat versatil, ce poate fi folosit în orice situaţie.  EOS 70D este ideal pentru a surprinde momentele importante fie în fotografii, fie sub forma unor clipuri videoFull HD.

Surprinde momentul în fotografii sau în clipuri video Full HD

Noul EOS 70D dispune de un senzor CMOS APS-C nou, de 20.2 megapixeli, proiectat şi produs de Canon. Este primul DSLR din lume care foloseşte tehnologia inovatoare Dual Pixel CMOS AF, care oferă un autofocus rapid şi precis atât în timpul filmării, cât şi pentru fotografierea în mod Live View.

Împreună cu procesorul DIGIC5+ de 14-bit şi cu cele 19 puncte de focus în cruce, EOS 70D surprinde imagini unice, la cea mai mare rezoluţie, cu viteză de până la 7 cadre pe secundă, cu rafale de până la 65 de imagini JPEG, respectiv 16 cadre în format RAW. Totodată, acesta beneficiază de o sensibilitate ISO nativă 100-12800, care permite fotografierea în condiţii de luminozitate scăzută şi viteze de declanşare mai mari, păstrând calitatea imaginilor.

Brutus Östling, ambasador Canon:“Am fost impresionat de câte tehnologii noi încorporează EOS 70D, cât şi de versatilitatea lui. EOS 70D este aparatul potrivit pentru oricine doreşte să-şi dezvolte aptitudinile în materie de fotografie. Pe lângă faptul că este potrivit pentru a fotografia persoane, peisaje şi acţiune într-un mod foarte simplu şi la o calitate deosebită, acesta filmează Full HD cu viteze ale focusului pe care nu le credeam posibile. Aparatul şi-a dovedit calităţile în circumstanţe care l-au pus serios la încercare, am avut o gamă de tehnologii noi pe care să le testez şi care au trecut lejer toate provocările – în special, noua tehnologie Dual Pixel CMOS AF. EOS 70D ridică la un nou nivel fotografierea şi filmarea cu un DSLR.”

Noul Canon Dual Pixel CMOS AF oferă performanţe rapide ale autofocusului în timpul fotografierii în mod Live View, claritate şi precizie în timpul înregistrării în format Full HD. Uşurează procesul de utilizare al celor care filmează făcând posibilă focalizarea precisă a subiecţilor în mişcare şi creând efecte de focus similare cu camerele video profesioniale. Tehnologia foloseşte o arhitectură CMOS avansată, care permite ca două foto diode să fie montate pe fiecare pixel, ambele putând fi utilizate independent pentru autofocus sau pentru captarea imaginilor la calitate maximă, de fiecare dată.

Un sistem avansat de autofocus pentru fotografiere include 19 puncte AF în cruce pe întreaga suprafaţă, oferind precizie şi viteză sporită – ideal pentru sport şi fotografie de natură, unde subiecţii sunt în mişcare. Sistemul AF poate fi personalizat, permiţând fotografilor să îl adapteze în funcţie de subiect. Punctele de focus pot fi folosite individual sau împreună, ca suprafeţe de focus, pentru situaţiile imprevizibile. Un buton dedicat selecţiei zonelor AF este poziţionat la îndemână, lângă cel de declanşare, ceea ce permite schimbarea rapidă a modurilor foto fără a fi necesară îndepărtarea camerei de la ochi.

Proiectat de experţi pentru control profesional

Specificaţiile lui EOS 70D au fost integrate, de către experţii în inginerie, într-un corp proiectat pentru a oferi confort şi operare rapidă. Vizorul inteligent (Intelligent Viewfinder), cu o acoperire de 98% şi magnificare de 0.95x, permite fotografilor să încadreze uşor imaginile şi să vadă setările pe ecranul suplimentar. Butoanele de control plasate la îndemână oferă acces imediat la cele mai folosite funcţii, precum ISO, modul AF şi expunere, astfel încât utilizatorii să poată schimba setările rapid şi să se concentreze mai uşor la surprinderea momentului.

Ecranul tactil Clear View LCD II Vari-angle de 3 inci (7,7 cm) cu o rezoluţie de 1040k, este ideal pentru înregistrări video sau pentru încadrarea imaginilor din unghiuri creative sau neobişnuite. Ecranul suportă o serie de gesturi precum  zoom cu două degete şi glisare – perfect pentru navigarea prin meniuri, modificarea setărilor sau trecerea de la o imagine la alta în modul de vizualizare.

Conectivitate inteligentă pentru control simplu şi distribuire imediată

EOS 70D este cel mai nou model cu funcţie Wi-Fi integrată, oferind libertatea de a controla camera de la distanţă şi, în acelaşi timp, de a distribui fotografiile. Prin conexiunea Wi-Fi, utilizatorii se pot conecta prin aplicaţia de mobil EOS Remote, controlând o gamă largă de setări, inclusiv ISO şi expunere, şi pot focaliza şi declanşa. Totodată, fotografii pot folosi modul Live View de la distanţă şi au posibilitatea de a evalua imaginile surprinse.

Creativitate instantanee, dezlănţuită

EOS 70D dispune de moduri creative ce fac captarea imaginilor să fie mult mai uşoară. Funcţia integrată HDR elimină provocările pe care le impune fotografierea în condiţii de contrast mare, combinând trei expuneri diferite într-o singură imagine ce utilizează mai multe detalii atât din zonele întunecate, cât şi din cele foarte luminate. Cu ajutorul modului de expuneri multiple, fotografii pot realiza şi combina până la nouă expuneri într-o singură imagine, sau pot folosi o serie de filtre creative pentru a schimba instantaneu stilul şi aspectul fotografiilor.

Experimentarea cu bliţuri adiţionale este simplă, mulţumită transmiţătorului Integrated Speedlite, care oferă controlul direct din aparat a mai multor accesorii Canon Speedlite EX.

Clipuri video Full HD creative

Pe lângă cadrele deosebite, EOS 70D permite fotografilor să creeze foarte uşor clipuri video de calitate superioară. Rezoluţia Full HD (1920x1080p) poate fi surprinsă la un număr de cadre pe secundă la alegere, inclusiv 30, 25 sau 24fps, însă este posibilă şi înregistrarea la 50 şi 60fps, la o rezoluţie 720p, beneficiind, în acelaşi timp, de o gamă mare de opţiuni de compresie şi distribuire post-editare. Mulţumită noului Dual Pixel CMOS AF, modul Movie Servo AF urmăreşte subiecţii în timp ce sunt în mişcare şi chiar în timpul reîncadrării, asigurându-se că întotdeauna sunt în focus. Alternativ, utilizatorii pot selecta diverse zone de focus de până la 80% din suprafaţa cadrului doar apăsând pe ecranul tactil, chiar şi în timpul înregistrării, astfel filmele rămân clare chiar dacă subiectul se află în mişcare sau dacă utilizatorul reîncadrează.

Videografii pot opta pentru sunet stereo direct din microfonul intern sau pot îmbunătăţi calitatea audio cu ajutorul unui microfon extern pentru care există un terminal dedicat. Controlul total asupra unor setări precum diafragma şi ISO este, de asemenea, posibil în modul manual, oferind utilizatorilor şi mai multă libertate în timp ce îşi dezvoltă abilităţile.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.