404 Not Found


nginx
5 Ani garantie la noua generatie de masini de spalat si uscatoare Gorenje ! – TechMagazin

744x257-Gorenje-5-ani-blog

Va garantam cel putin 5 ani de buna functionare a aparatelor electrocasnice Gorenje achizitionate in perioada 15 Martie – 15 Aprilie 2013. Ne bazam pe dezvoltarea noastra profesionala si credem in calitatea si durabilitatea produselor noastre.

Va oferim o garantie de cinci ani, pentru a lipsi de griji si pentru a simplifica viata clientilor nostri. Suntem mandrii ca aparatele noastre sunt prezente in multe din casele din Romania si vom continua sa construim o relatie solida bazata pe incredere. In acest sens vom oferi si in viitor calitate, fiabilitate, inovatie, tehnologie de ultima generatie si servicii eficiente.

Perioada campaniei:
In perioada 15 Martie 2013 – 15 Aprilie 2013 pentru masinile de spalat si uscatoare din noua gama se vor oferi 5 ani garantie (2 ani garantie stamdard + 3 ani extra garantie).

Aria de desfasurare:
Promotia se aplica numai pentru produsele achizitonare din toate magazinele partenere din teritoriul Romaniei.

Produsele participante la campania 5 ani garantie sunt:

Mecanism:

Pentru activarea garantiei extinse trebuie sa sunati la numarul service-ului autorizat: 0344 40 30 30/ 0755 023 790 pentru a va inregistra extinderea garantiei. In urma apelului telefonic veti primi un numar de inregistrare, care trebuie notat pe certificatul de garantie in limba romana al produsului. Neactivarea garantiei in decurs de 21 de zile de la data achizitionarii duce la pierderea garantiei extinse, fiind valabila doar garantia standard de 2 ani.

Toate conditiile aferente garantiei de 2 ani, precum si respectarea instructiunilor de utilizare din manualul produsului raman valabile si in cazul garantiei extinse.

Garantia este valabila numai dupa inregistrare si pe baza facturii si a certificatului de garantie Gorenje. Gorenje Romania isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament, aducand la cunostinta publicului modificarile operate.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.