744x257-6-ani-Liebherr

Perioada campaniei: in perioada 1 aprilie – 15 mai 2013 toate aparatele frigorifice de uz casnic Liebherr vor avea garantie de 6 ani.

Aria de desfasurare: magazinele partenere de pe teritoriul Romaniei, care comercializeaza produse marca Liebherr.

Drept de participare: la aceasta campanie au dreptul sa participe persoanele fizice cu domiciliul stabil in Romania, care au peste 18 ani la data inceperii campaniei si persoanele juridice cu sediul in Romania. Pentru a participa, o persoana trebuie sa achizitioneze cel putin un produs Liebherr. Nu exista limita de produse care pot fi achizitionate si nici limita de participari.

Produse participante: toate aparatele frigorifice de uz casnic Liebherr.

Mecanism: Pentru activarea garantiei extinse trebuie sa sunati la service-ul oficial: 0344 40 30 30 / 0755 023 790, pentru a va inregistra, sau alternativ puteti trimite formular garantie extinsa pe adresa de email: callcenter@pecef.ro sau la numarul de fax 0244 51 44 86. Veti primi un numar de inregistrare, pe care trebuie sa il notati pe certificatul de garantie. Neactivarea garantiei in decurs de 21 zile de la data cumpararii, duce la pierderea garantiei extinse, fiind valabila doar garantia standard de 4 ani. Toate conditiile aferente garantiei standard de 4 ani, precum si respectarea instructiunilor de utilizare din manualul produsului raman valabile si in cazul garantiei extinse.

Garantia este valabila numai dupa inregistrare si pe baza facturii si a certificatului de garantie Liebherr, ambele in original.

Liebherr Romania isi rezerva dreptul de a modifica acest regulament, aducand la cunostinta publicului modificarile operate.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.