404 Not Found


nginx
Paper – Noua aplicatie lansata de Facebook – TechMagazin

facebook_paper-620x347

Cei de la Facebook tin sa se reinventeze constant, asa ca au anuntat Paper, o aplicatie pentru smartphone-uri ce schimba aproape in totalitate modul de vizualizare a newsfeed-ului. Eu am mai folosit acest gen de aplicatii si in trecut, si mi se pare ca ideea lor este inspirata din Flipboard, combinata mai departe cu ideile de inovatie a lui Zuckerberg.

In trecut s-a mai incercat o astfel de aplicatie: Facebook Home a reprezentat insa un esec total, deoarece nimeni nu a vrut-o din cauza ca acapara intreg telefonul, consumand foarte multe resurse aproape inutil. De asemenea nici optiunea de Chat Heads din Messenger nu a fost foarte bine primita si personal chiar va recomand sa o dezactivati, deoarece consuma foarte multa baterie si nu are cine stie ce facilitati impresionante care sa merite.

Poate cu acest Paper lucrurile vor sta mai altfel. Hai sa vedem ce ne promite din prezentare Zucky. In primul rand: imagini de inalta-rezolutie si calitate pe care vei putea da zoom si le vei putea observa cu mai mare atentie. Hmm, acest lucru nu este tocmai ok de pus intr-o astfel de prezentare deoarece nu toata lumea are telefoane sau aparate atat de performante iar asteptarile prea mari duc la dezamagiri si mai mari.

Pe de alta parte, trebuie sa recunosc ca interfata este destul de atractiva si o sa fie interesant sa ma joc pe ea :-). Ideal ar fi sa nu consume nici prea multa banda de internet si nici sa nu termine bateria in 10 minute de functionare. Aceste lucruri raman de vazut. In prima faza aplicatia va fi lansata doar pentru iOS si doar pentru clientii din America, dar nu va mai dura mult pana sa ajunga in toata lumea si pe toata sistemele de operare.

Daca vreti sa vedeti mai multe si sa va formati o opinie mai ampla: https://www.facebook.com/paper

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.