404 Not Found


nginx
Anonimi pe Facebook! A fost lansată aplicaţia care îţi permite să comunici sub anonimat – TechMagazin

anonimi-pe-facebook-a-fost-lansata-aplicatia-care-iti-permite-sa-comunici-sub-anonimat-280782

Reţeaua de socializare Facebook a lansat o aplicaţie de mesagerie instant, denumită “Rooms”, care le permite utilizatorilor să comunice fără a-şi folosi numele lor reale. Aplicaţia “Rooms” a fost lansată joi şi face parte din strategia Facebook de a realiza mai multe aplicaţii care să le permită oamenilor să intre în relaţii în diferite moduri.

Aplicaţia poate fi descărcată gratuit din App Store şi le permite utilizatorilor să creeze camere de discuţii în care să îşi împărtăşească interesele, de la priceperea în arta machiajului la grădinărit.

Această aplicaţie funcţionează separat de reţeaua de socializare Facebook şi, pentru a o folosi, nu este necesar ca utilizatorii să furnizeze detalii despre identitatea lor, precum numele şi locul în care se află.

Cei interesaţi pot participa la aceste camere de discuţii doar prin intermediul unei invitaţii şi a unui cod special care poate fi scanat cu ajutorul camerei de la telefonul mobil. Codurile pot fi distribuite prin intermediul reţelelor de socializare, prin e-mail şi chiar postat pe hârtie în spaţii publice.

“Rooms” se alătură altor aplicaţii create recent de Facebook, respectiv: “Mentions”, o reţea de socializare pentru celebrităţi şi alte personalităţi, lansată în iulie; Slingshot, un serviciu online care permite distrugerea mesajelor şi fotografiilor la câteva secunde după ce acestea au fost citite, respectiv văzute de utilizatori, care a fost lansată în iulie; şi Paper, o aplicaţie Facebook simplificată destinată dispozitivelor mobile, lansată în februarie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.