0_34510500Monopoly Digital, compania care s-a desprins din Monopoly Media – firmă care a dezvoltat pe plan local conceptul de reţele de televiziune cu circuit închis -, a lansat proiectul City Charger prin care utilizatorii îşi pot încărca contra cost smartphone-ul în spaţii publice, precum restaurante, benzinării sau centre comerciale.

Firma mizează pe viabilitatea proiectului în condiţiile în care vânzările de dispozitive mobile au explodat în ultimii ani, ajungând doar în 2013 la un total de 2 milioane de unităţi livrate pe piaţa locală.

„City Charger este un terminal care încarcă bateria telefonului mobil, iar în prezent acesta poate să încarce 99% dintre modelele de smartphone-uri existente acum pe piaţă. Nu ne adresăm telefoanelor vechi, ci pieţei de smartphone-uri, care este în creştere acum“, a spus Andrei Dumitru, director de vânzări în cadrul Monopoly Digital.

Compania vrea să implementeze proiectul City Charger în locaţiile horeca, benzinăriile care au restaurante, galerii comerciale şi malluri. Aparatul va percepe o taxă de 1 leu pentru 10 minute în care telefonul este ţinut la încărcat.

Utilizatorii plătesc în funcţie de cât timp vor să încarce telefonul sau tableta (doar cele cu dimensiunea ecranului de 7 inchi), de la 10 minute până la 40 de minute.

City Charger este practic un „chioşc“ cu două sertare în care se depozitează smartphone-urile pentru a fi încărcate. Atunci când lasă telefonul la încărcat, utilizatorii îşi setează un PIN, astfel că nu trebuie să stea să aştepte lângă terminal să se încarce telefonul.

Terminalul are montat deasupra un ecran pentru publicitate, Monopoly Digital ţintind astfel să obţină venituri atât din publicitate, cât şi din taxa pentru serviciul de încărcare.

4 COMMENTS

  1. yeah, that is kind of weird, he was well loved during a period when there were so many really really excellent guitarists that maybe he just fell through the crack. I saw him in concert in calif, one of the more dynamic frontmen of all time.

  2. We ARE praying…. Prayer is essential, because we depend on the Holy Spirit to apply these truths in specific situations that we know little about. We’ve tried to expound the truth of “body acceptance” and confront the lies of a pornographic view of the body, but each individual has unique stories and backgrounds. Jesus, Who is the Truth, personally sets people free with truth, and ultimately, our confidence at MCAG is in His power and faithfulness to do just that! God bless you!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here