p_174458_760x420-00-70

Orange aduce pe piata din Romania iPhone 6 si iPhone 6 Plus din 31 octombrie, iar incepand de astazi, 24 octombrie, se pot lansa precomenzi. Operatorul telecom are de asemenea o oferta de buy-back care reduce substantial pretul terminalelor Apple.

Odata cu oferta curenta pentru iPhone cu un abonament pe 2 ani, in perioada 31 octombrie – 31 decembrie, Orange a pregatit oferte noi:

• prin programul special Buy-Back iPhone pentru vechiul iPhone se ofera un voucher cu valoare mai mare
• 2 luni gratuite la Asigurarea basic
• 3 luni gratuite pentru optiunea Universe HD Go prin care pot urmari programe, filme, seriale si emisiuni TV in miscare

Vezi aici oferta iPhone 6 de pe eMAG.ro!

Programul Buy-back e valabil pentru clientii care vor sa-si schimbe vechiul iPhone cu unul nou, cu activarea sau prelungirea unui abonament din oferta comerciala pe 2 ani. De exemplu: pentru un iPhone 5s 16 GB folosit, prin programul special Buy-Back iPhone se primeste un voucher in valoare de 280 euro, la cumpararea unui iPhone 6 16GB. Voucherul primit se poate folosi pentru achizitia iPhone 6 16GB la doar 69 euro cu abonamentul Pantera 41, pe 2 ani, in loc de 349 euro.

Pentru clientii existenti care doresc sa achizitioneze ultimul model de iPhone, Orange ofera noul serviciu Early Upgrade prin care pot cumpara un nou iPhone oricand, indiferent de perioada contractuala actuala.

Cu Early Upgrade clientii pot achizitiona un telefon nou la pret Thank You oricand doresc, fara sa mai astepte terminarea perioadei contractuale. Contravaloarea serviciului este calculata in functie de taxa lunara a abonamentului pe care clientul il detine in prezent si numarul de luni ramase din perioada contractuala, la care Orange aplica un discount de 60%.

Orange va oferi modelele iPhone 6 si iPhone 6 Plus impreuna cu o gama variata de abonamente dedicate, care vor permite conectarea la internet cu viteze 4G. Preturile terminalelor pornesc de la 349 de euro (iPhone 6) si 449 euro (iPhone 6 Plus).

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.