404 Not Found


nginx
Te-PuPazatoarea - Primul Produs Original Smuff.ro

te-pupazatoare-produs-original-smuffro-4.950x670-adaptive

Daca ar exista o descriere despre Te-PuPazatoare, in DEX ar suna cam asa: Te-PuPazatoarea – 1. Obiect ce pupazeste, pazeste și inveseleste. 2. Gizmo în forma de casa de pasari, dotat cu doua pahare si loc pentru bautura 3. O experienta colorata, unica, speciala ce are proprietatea magica de a solidifica prietenii si relatii 4. Produs original Smuff.ro, made in Romania.

PuPazeste

Pentru a intelege esenta acestui produs genial, trebuie sa ne uitam la elementele ce il fac unic:

  • Este absolut special, dispune de un factor de surpriza ce il distinge fata de cele mai multe produse hand-made, de calitate superiora. Agatat pe copacul preferat din gradina sau expus in hol, ai ocazia sa creezi o experienta de neuitat oricui. Cea ce pare la prima vedere o simpla casuta de pasari intr-o culoare mai aparte, devine mijlocul unei conversatii si rezervor de bucurie prin bautura si paharele ascunse in ea. Pentru trainicia unei prietenii vechi, sau crearea unor noi relatii, este instrumentul perfect.
  • Te ajuta in “PuPazirea” sexului opus, sau in “PuPazirea” celei mai bune prietene inainte de nunta ei. “PuPazeste-ti” amicul la nasterea primul copil sau “PuPaziti” in familie de Craciun, Revelion sau de Paste. Si da, de acum inainte folosirea acestui cuvant va fi semi-obligatorie :).
  • Este un cadou versatil, potrivit pentru nenumarate tipuri de oameni si ocazii, ce reprezinta o alternativa perfecta fata de cadourile neoriginale si cu functionalitate redusa ce pot fi gasite pe piata. “Pupazeste-i” pe toti!

Pazeste

O poti folosi ca ascunzatoare ideala pentru o bautura speciala, o ocazie foarte asteptata, sau pentru vecinul de alaturi, dupa ce ati terminat de dezapezit impreuna curtea. Pazeste amintiri, create cu ajutorul ei. Pazeste relatii consolidate sau reabilitate prin ea. Pazeste in aceasi timp ecosistemul sensibil al produselor Made in Romania din care devii si tu parte daca il cumperi, prin sustinerea economiei tarii si incurajarea micilor intreprinzatori. Pazeste vointa ta de a darui.

Inveseleste

Produsul a fost conceput si creat de Echipa Smuff (echipa cunoscuta sub numele Smaff= Smart Staff), cu intentia de a crea ceva de calitate, unic si imbibat in spiritul de inovatie al Smuff.ro. Ce alta modalitate mai buna de a destinde atmosfera si a crea veselie stii decat un pahar de… vorba? 🙂 Te-PuPăzătoarea te pupazeste, orice pui in ea, pazeste si viata ti-o inveseleste!

Pana la data de 1 noiembrie, Te-PuPazatoarea este disponibila pe smuff.ro la un pret special pre-comanda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.