D4s_58_1.4_front

Mult asteptatul varf de gama Nikon D4s vine cu senzor imbunatatit, procesor de imagine EXPEED 4, filmare 1080/60p si rafala de 11 fps cu autofocus. Sensibilitatea ISO este expandabila in intervalul ISO 50 – 409,600, iar functia Group Area AF ofera tracking imbunatatit (urmarirea subiectului). Bateria EN-EL18a de 2500mAh vine cu autonomie crescuta: 3020 de fotografii pe incarcare. O alta noutate notabila este optiunea RAW de dimensiuni reduse (aproximativ 8 megapixeli). Ergonomia a fost imbunatatita prin redesenarea gripurilor (orizontal si vertical), astfel incat D4s ofera priza mai buna.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

• Senzor CMOS FX de 16.2 Mpx
• Procesor de imagine EXPEED 4
• Ecran LCD 3.2″
• Filmare Full HD 1080p la 60 fps
• Sistem de AF Multi-CAM 3500FX 51de puncte
• ISO maxim 25600, poate fi extins la ISO 409600
• Rafala de 11 fps, pana la 200 de imagini cu AE/AF
• Masurare: Senzor RGB 91k-Pixel
• Captura RAW 14-Bit si 12-Bit (S)
• LAN 1000 Base-T Gigabit
Senzor de imagine de 16,2 MP în format FX

Senzorul reproiectat al aparatului foto D4S asigură cea mai bună calitate a imaginii. Dispune de o viteză mare de interpretare a datelor pe canal, de un interval dinamic larg şi de performanţe impecabile la sensibilităţi înalte.

Sensibilitate ISO fenomenală

Fotografiaţi imagini mai clare, mai curate şi mai bine definite la sensibilităţi ISO înalte. Un interval ISO vast, de 100–25.600, care se poate extinde până la 409.600 (echivalent) – valoarea de vârf din domeniu.

11 fps cu AF

D4S oferă performanţe îmbunătăţite de captare şi de urmărire. Fotografiază la o cadenţă uimitoare de 11 fps în format FX, având funcţii AE/AF superioare faţă de predecesorul său (D4).

EXPEED 4

Ridică performanţa generală a aparatului foto la un nivel cu totul nou. Îmbunătăţeşte în mare măsură redarea imaginilor şi performanţele ISO şi permite utilizarea unor cadenţe de cadre mai mari la înregistrarea filmelor.

D-Movie evolueaza

Înregistraţi filme Full HD (1080p) la 50p/60p. În timp ce filmaţi, aveţi acces la intervalul ISO de la ISO 200 în sus şi controlaţi timpul de expunere, diafragma şi nivelurile audio.

Mai bun decât cel mai bun
Sistemul AF de top de la Nikon a evoluat şi, prin intermediul noului mod Zonă AF grup, oferă performanţe îmbunătăţite de captare şi de urmărire extrem de precisă a subiectelor care se deplasează rapid, pe distanţe mari.

Rezistent pe teren

Modelul D4S este fiabil şi durabil, fiind protejat de un corp complet metalic, rezistent şi etanşat împotriva intemperiilor, construit pentru a menţine performanţa de vârf în cele mai dificile condiţii de mediu imaginabile.

Detectare rapidă

Fiind conceput pentru viteză, D4S este echipat cu un port Ethernet Gigabit 100/1000TX şi oferă o nouă opţiune de format – RAW de dimensiune S – pentru fotografierea continuă extinsă în format RAW şi transferul accelerat al imaginilor, plus compatibilitatea cu transmiţătorul rapid fără fir WT5 de la Nikon.

• Sistem AF Multi-CAM 3500FX cu 51 de puncte: D4S a preluat precizia de top a modelului D4, pentru a o perfecţiona şi mai mult. Sistemul se poate configura cu setări de acoperire în 9, 21 şi 51 de puncte, având o sensibilitate de până la -2 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F). De asemenea, blocarea îmbunătăţită, „stocarea după orientare” extinsă şi opţiunile pentru restricţiile modului AF se numără printre funcţiile perfecţionate.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

• Zonă AF grup: subiectele care se deplasează rapid pot fi urmărite cu o precizie fenomenală, pe distanţe mari. Modul Zonă AF grup monitorizează constant cinci câmpuri AF diferite, oferind posibilităţi de captare îmbunătăţită şi de izolare a fundalului atunci când se fotografiază subiecte care sunt relativ mici şi situate aproape de un fundal cu contrast ridicat sau care distrage atenţia de la subiect. Zona AF cu cinci puncte poate fi deplasată în cadrul matricei de 51 de puncte, în funcţie de cerinţele de compoziţie.

• Monitor color, reglabil: reglaţi în orice sens balansul de culoare şi luminozitatea, pentru a corespunde preferinţelor personale privind fluxul de lucru. Monitorul LCD anti-reflexie de 8 cm (3,2 inci), cu 921.000 puncte, oferă şi controlul automat al luminozităţii.

• Design ergonomic rafinat: Nikon a perfecţionat detaliile subtile care diferenţiază net acest model în ceea ce priveşte manevrabilitatea în timpul fotografierii. Printre modificări se numără amplasarea mai judicioasă a butoanelor, ajustarea formei butoanelor de comandă pentru a îmbunătăţi operarea în condiţii de umezeală, noi contururi ale porţiunilor de sprijin pentru degetul mare şi pentru degetul mijlociu şi un mâner mai neted.

• Obturator rapid, durabil: când milisecundele contează, întârzierea de numai 42 ms a mecanismului de declanşare al modelului D4S vă poate oferi avantajul captării momentului culminant. Unitatea de obturator este confecţionată dintr-un compus de kevlar/fibră de carbon, este testată la 400.000 de declanşări şi are un timp de expunere de 1/8000 – 30 s, iar sincronizarea cu bliţul se poate efectua în numai 1/250 s.

• Fotografiere stabilă prin vizor: un nou mecanism de acţionare a obturatorului şi a oglinzii asigură imagini stabile pe vizor în timpul fotografierii la viteză ridicată. Tremurul imaginii cauzat de mişcarea oglinzii este redus efectiv, cu întreruperi minime ale imaginii din vizor.

• D-Movie cu zonă multiplă: pentru realizarea filmelor în condiţii diverse, D-Movie oferă materiale video de calitate cinematografică, în mai multe formate de cadru. D4S înregistrează filme Full HD (1080p) în formate FX şi DX, la cadenţe de cadre de 50p/60p. Aparatul foto oferă trei formate de decupare pentru senzor: FX, DX şi decupare nativă (aproximativ 2,7x), precum şi un semnal curat de ieşire HDMI.

• Libertate în realizarea filmelor: îmbunătăţirile operaţionale oferă mai multe posibilităţi de control asupra segmentelor în timpul înregistrării. Acum sunt posibile setarea sensibilităţii şi selectarea valorii ISO maxime în modul M, selectarea formatului de decupare pentru senzor, controlul diafragmei electrice şi fixarea timpului de expunere. Funcţia de reducere a zgomotului 3D de la Nikon reduce zgomotul aleator, distorsiunea şi fluctuaţiile de zgomot atunci când se filmează la sensibilităţi înalte.

• Ieşire HDMI: D4S oferă un semnal de ieşire HDMI de rezoluţie completă, necomprimat, către dispozitivele externe. Puteţi să înregistraţi simultan filme HD la rezoluţie completă în aparatul foto şi într-un dispozitiv de înregistrare extern, conectat prin portul HDMI, aparatul foto fiind livrat cu o clemă pentru cablul HDMI, pentru o conexiune sigură.

• Control audio de înaltă fidelitate: graţie unui număr mai mare de opţiuni pentru controlul audio, D4S oferă condiţii mai bune de înregistrare a sunetului. Intrarea pentru microfon stereo şi ieşirea audio vă permit să reglaţi fin nivelurile sunetului în condiţii de izolare fonică, atât înainte, cât şi în timpul înregistrării. Puteţi să selectaţi intervalul de sunet (larg/voce), iar zgomotul vântului poate fi redus când se înregistrează cu microfonul încorporat.

• Măsurare matricială culoare 3D III: oferă controlul stabil al expunerii prin intermediul senzorului AE cu 91.000 pixeli. Funcţia de recunoaştere a feţei este permanentă şi selectabilă, iar expunerea poate fi reglată mai fin, permiţând obţinerea unor rezultate îmbunătăţite la fotografierea imaginilor statice, la înregistrarea filmelor şi la fotografierea tip trecere timp.

• Măsurare balans de alb în punct unic: determinaţi balansul de alb chiar şi în condiţii de iluminare mixtă dificilă. Datele de presetare manuală pentru balansul de alb se obţin uşor, pe baza zonei selectate din cadru: dimensiunea zonei obţinute poate fi păstrată chiar şi atunci când imaginea este mărită şi este posibilă obţinerea datelor consecutive.

• Opţiuni Picture Control: redarea culorilor şi curbele de tonuri au fost ameliorate pentru a oferi imaginilor statice şi filmelor o definiţie îmbunătăţită şi un plus de profunzime. Opţiunile Picture Control facilitează procesarea imaginii în aparatul foto, permiţând personalizarea parametrilor imaginii înainte de captare şi oferă controlul deplin asupra opţiunilor de claritate, contrast, luminozitate, nuanţă şi saturaţie în diferite moduri de culoare.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

• Acumulator de mare capacitate EN-EL18a: acumulator litiu-ion, uşor şi extrem de compact, cu o capacitate de 2.500 mAh (10,8 V).

• Suporturi de stocare: două fante pentru carduri, una pentru carduri CF (UDMA 7) de mare viteză şi una pentru carduri XQD de mare viteză şi capacitate ridicată.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.