404 Not Found


nginx
Okazii.ro lansează cea mai complexă aplicaţie pentru iPad a unui magazin online românesc

okazii-ro-lanseaza-cea-mai-complexa-aplica-ie-pentru-ipad-a-unui-magazin-online-romanescAmple dezvoltări tehnice la Okazii.ro pentru Kinetic, noul algoritm de căutare. Despre aplicațiile pentru mobil și tablete dezvoltate de Okazii.ro. Primele versiuni ale aplicațiilor de mobil Okazii.ro au fost lansate în anul 2012, atât pentru sistemele IOS cât și pentru cele Android.

Pentru dispozitivele IOS, aplicațiile pentru mobil și tabletă, Okazii.ro se află la a cincea versiune, cea mai recentă actualizare realizându-se la finalul lunii februarie 2014.

Aplicația pentru iPad acoperă toate cele 2,5 milioane de produse aflate la vânzare pe Okazii.ro.  Versiunea 1.5  a aplicației Okazii.ro este compatibilă cu următoarele dispozitive IOS: iPhone, iPad și iPod touch.

Okazii.ro prezintă o versiune a aplicației proiectată pentru iPad, disponibilă pentru toate dispozitivele IOS. Ea este capabilă să valorifice avantajele ecranelor mari de 7,9  şi 9,7 inch, pentru a oferi utilizatorilor o experiență unică și personalizată ori de câte ori vor dori să acceseze platforma noastră, a adăugat Mihnea Nicolescu.

Ca și în cazul versiunii Okazii.ro pentru iPhone, utilizatorii de iPad vor putea pune în vânzare produse, acorda calificative și vizualiza mesajele primite în contul de utilizator Okazii.ro. De asemenea,  vor putea să vizualizeze orice produs  de pe site, să cumpere produse sau să lase mesaje vânzătorilor.

Descărcarea aplicației Okazii.ro pentru iPad  se poate face gratuit din AppStore aici .

Pentru dispozitivele mobile și tabletele cu sistem de operare  Android, aplicațiile Okazii.ro se află la a patra versiune, recent lansată şi ea, în ianuarie 2014. Pentru tabletele cu sistem de operare Android, aplicația Okazii.ro este disponibilă pentru cele cu un ecran de până la 7 inch.

Descărcarea aplicației Okazii.ro pentru dispozitivele mobile cu sistem de operare Android se poate face  gratuit  de aici .

Algoritmul de căutare Kinetic al Okazii.ro

În cadrul unei platforme de comerț online, motorul de căutare are un rol esențial deoarece el face posibilă legătura dintre cerere și ofertă. Noul algoritm de căutare al Okazii.ro, Kinetic, va lua în considerare și atractivitatea produselor puse în vânzare pe site, avantajându-le pe cele pentru care cumpărătorii arată un interes crescut. Este posibil ca acesta să determine o creștere a concurenţei dintre vânzători, deşi experienţa şi istoricul bun de tranzacţionare vor reprezenta în continuare avantaje competitive incontestabile.

Introducerea noului algoritm se va face treptat, dezvoltarea acestuia făcându-se pe parcursul anului curent. Pentru a-şi poziţiona marfa în poziţii cât mai vizibile, vânzătorii vor trebui să folosească armonios toate elementele pe care le au la dispoziție în cadrul platformei: rating de vânzător, preț, descriere, garanție, livrare, metodă de plată etc. Rezultatul estimat este o creştere semnificativă a interesului cumpărătorilor şi implicit a volumului de tranzacţii.

Webinariile Okazii.ro

Okazii.ro a început un program de instruire si dezvoltare a vânzătorilor viitori și actuali. Scopul acestuia este să-i ajute să cunoască şi să înţeleagă modul de funcţionare a platformei Okazii.ro, pentru a obţine maximum de beneficii din exploatarea ei.

Webinariile au loc o dată la 1-2 săptamâni, au o durată de o oră și sunt gratuite. Ele se adresează tuturor celor care doresc să înceapă o afacere pe Okazii.ro sau vânzătorilor deja prezenți în cadrul platformei, care vor să acumuleze cunoștințe noi pentru a-și crește vânzările. Înscrierile se fac prin transmiterea unui e-mail către webinar@okazii.ro. Scopul acestora este să îi ajute pe participanţi să-şi crească performanţa  comercială prin reducerea timpului de staţionare pe site a produselor lor şi creşterea volumului de afaceri.

Despre Okazii.ro

Lansat oficial pe 15 aprilie 2000, Okazii.ro este cel mai mare site de comerţ online din România, conectând milioane de cumpărători şi vânzători în fiecare zi. Okazii.ro are peste 2,5 milioane de produse noi şi second-hand în oferta a peste 140.000 de vânzători şi magazine online.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.