404 Not Found


nginx
Vodafone oferă reduceri de până la 60 euro la toate telefoanele din portofoliu – TechMagazin

vdf_36983100

Clienţii Vodafone România, cel de-al doilea operator de comunicaţii mobile de pe piaţa locală, oferă reducere de până la 60 de euro pentru orice telefon achiziţionat împreună cu un abonament RED, Smart 15 şi Smart 19 în perioada 26 – 28 august 2013.

Astfel, de luni până miercuri, clienţii vor putea achiziţiona orice telefon cu o reducere de până la 60 de Euro, împreună cu abonamentele RED pe doi ani, în toata reţeaua de magazine Vodafone şi la partenerii săi.

Clienţii ce optează pentru abonamentele RED pot achiziţiona, de exemplu, smartphone-ul Samsung Galaxy SIII mini cu 0 Euro, împreună cu RED 29, Samsung Galaxy SIV mini cu 29 Euro la abonamentul RED 45, precum şi HTC One la un preţ de 39 Euro, cu un contract RED 65.

Utilizatorii care aleg abonamentul Smart 15 pe doi ani primesc un discount de până la 30 de Euro din preţul smartphone-urilor. Pentru aceştia, preţul unui Sony Xperia E ajunge, astfel, la 0 Euro.

De aceeaşi reducere de 30 de Euro beneficiază şi clienţii ce optează pentru un contract Smart 19, cu durata de doi ani. Preţul unui Nokia Lumia 520 ajunge, astfel, la 0 Euro.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.