HTC One Gold

George Buhnici prezinta un telefon cu care i-ati putea face invidiosi pe toti prietenii. Este singurul din Romania pe care trebuie sa-l tii intr-o manusa, ca sa nu-l zgarii. Se numeste HTC One Gold si este unul realmente special, fiind suflat cu aur.

HTC One Gold costa aproximativ 3.000 de euro si poate fi cumparat doar din Marea Britanie. Mai mult decat atat, cei de la HTC au construit doar 5 astfel de modele, placate cu aur de 18 carate. HTC One Gold a fost creat pentru a sarbatori a 18-a aniversare a premiilor muzicale MOBO de la Glasgow. Acest model cuprinde, bineinteles, binecunoscutele aplicatii lansate cu HTC One – BlinkFeed, Zoe si BoomSound.

Un alt smartphone spectaculos prezentat in premiera in Romania la iLikeIT este Sony Xperia Z2. Are un ecran de 5,2 inch, rezolutie de 1080 x 1920 pixeli, este rezistent la praf si apa, 3 GB de RAM, camera de 20,7 megapixeli, procesor quad-core Snapdragon 801 si baterie de 3200 mAh.

Al 3-lea smartphone este LG G2 Mini. Este un telefon cu un ecran de 4,7 inch, care va veni, cu siguranta, la un pret mult mai bun decat fratele mai mare. Din pacate insa, nu este nici pe departe la fel de bun in specificatii tehnice. Nu este vorba doar de ecran, care este mai mic, ci si de procesor, care este mai slab, camera are doar 8 megapixeli, iar memoria RAM este de 1 GB si 8GB de stocare interna. Oricum, ruleaza foarte bine Android KitKat, iar bateria de 2400 mA va tine telefonul cel putin o zi.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.