404 Not Found


nginx
Primele zvonuri despre Samsung Galaxy S5. Cu ce vine nou şi când ar putea fi lansat

samsung_galaxy_s5_release_date_in_us_49122900

Desi Samsung Galaxy S4 a fost lansat cu doar cateva luni in urma, iata ca deja au aparut mai multe zvonuri despre succesorul acestuia, Galaxy S5. Potrivit unui furnizor din Asia, Samsung ar putea incepe productia celui mai nou terminal inca din primul trimestru al anului vitor, mai concret, luna ianuarie 2014.

Exista informatii potrivit carora Samsung Galaxy S5 ar putea fi lansat chiar la Mobile World Congress in Februarie 2014. Zvonurile mai pesimiste spun totusi ca acesta va fi lansat abia in luna martie-aprilie.

Cu ce ar putea veni nou Samsung Galaxy S5:

Galaxy S5 ar putea avea doua versiuni. Una din plastic, iar cealalta din metal. Ambele variante vor avea insa aceeasi baterie – de 4000 mAh. Ca si in cazul lansarilor anterioare, vor exista si doua variante de procesoare pentru acest telefon. Unul va folosi varianta chipset Exynos 5 octo-core, in timp ce al doilea va beneficia de un procesor Qualcomm Snapdragon.

Ecranul ar putea avea 5 inci si va folosi tehnologia AMOLED, sunt totusi specialisti care spera ca acest telefon sa vina echipat cu un ecran flexibil de tip OLED. Denstitatea pixelilor va fi de 560 ppi. Camera din fata a gadget-ului va avea 2 megapixeli, in timp ce camera principala va avea, se pare, 16 megapixeli.

Conform acelorasi zvonuri, telefonul va avea o memorie RAM de 3 GB si va functiona cu sistemul de operare Android 4.4. Kit Kat. Acest terminal ar putea oferi utilizatorilor sai si posibilitatea de a initia conferinte video cu mai multi participanti. Un document inregistrat recent de Samsung ii face pe clienti sa spere ca urmatoarele device-uri vor beneficia de aceasta caracteristica.

Adio OIS pe Galaxy S5?

Iata si o veste proasta pentru fanii smartphone-urilor Samsung. Se pare ca cel mai nou terminal al sud-coreenilor nu va avea inclusa tehnologia Optical Image Stabilization pe camera din dotare, din cauza unor probleme serioase de aprovizionare in acest sens.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.