windows-8-1-update-1-descarcat-gratuit-de-pe-net-inainte-de-lansare-microsoft-l-a-pus-la-liber-din-greseala_size1

Acest update vine cu o serie de imbunatatiri pe placul utilizatorilor care nu s-au acomodat prea bine cu noul mediu de lucru

Windows 8.1 Update 1 a putut fi descarcat gratuit, joi, cu mult inainte de lansarea sa oficiala programata pentru 8 aprilie. Softul se gasea ascuns pe serverele publice Windows Update sub un nume criptic, pentru ca angajatii companiei sa il poata testa.

Daca faceai unele smecherii pentru a pacali Microsoft ca esti angajat al companiei, puteai descarca la randul tau update-ul.

Din pacate, cei de la Microsoft s-au prins ca ceva nu e in regula dupa ce mai multi internauti au facut download, astfel ca Windows 8.1 Update 1 a disparut de pe servere. Copii ale acestuia au ajuns, insa, pe site-uri de file sharing precum Mega al lui Kim Dotcom, scrie extremetech.

Microsoft face eforturi pentru a-si promova Windows 8.1, in conditiile in care sistemul de operare are o cota de piata mica in acest moment. Windows 8 si Windows 8.1 luate impreuna sunt instalate pe mai putin de 11% din calculatoarele din lumea intreaga, in timp ce venerabilul Windows XP la care compania vrea sa renunte pe 8 aprilie si sa nu mai acorde update-uri de securitate, are o cota de piata de aproape 30%, potrivit datelor pe februarie 2014 ale netmarketshare.com

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.