404 Not Found


nginx
eMAG returnează 10% din valoarea comenzilor făcute de Ziua Naţională a României

ema2g

eMAG, cel mai mare retailer online din România după cifra de afaceri, organizează, în perioada 29 noiembrie – 1 Decembrie, o campanie cu ocazia Zilei Naţionale a românilor de pretutindeni. În această perioadă, clienţii vor primi înapoi 10% din valoarea comenzilor, pe carduri cadou. Fiecare colet va fi livrat împreună cu un steag al României.

Click aici pentru a accesa magazinul!

„Vrem să facem în acest weekend, pentru orice comandă, un cadou simbolic şi deosebit clienţilor noştri  – steagul României.  Prin campania Promoţii Naţionale ne dorim ca tricolorul să ajungă în casele cât mai multor români, pentru că ştim cât de important este drapelul în diverse evenimente, de la cele sportive pânaă la cele care marchează sărbători importante pe parcursul unui an”, declară Iulian Stanciu, director general eMAG.

Campania care începe vineri face parte din seria Promoţii Naţionale, derulată în această săptămână la eMAG. Toate produsele livrate în această perioadă, indiferent de valoarea comenzilor, sunt livrate gratuit clienţilor, în orice colţ al ţării.

eMAG este cel mai mare magazin online din sud-estul Europei şi unul dintre creatorii pieţei de comerţ online din România. În 2012, eMAG vândut un produs la fiecare 10 secunde – de la laptopuri la electrocasnice, cărţi, jucării sau produse cosmetice – şi a livrat 12 milioane de tone de colete în toată ţara.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.