black-friday-2013-600x198

În Black Friday Okazii.ro vor fi incluse peste 130.000 de produse, cu reduceri de până la 80%. Categoriile de produse incluse în Black Friday Okazii.ro sunt următoarele: electronice; electrocasnice; telefoane mobile şi smartphones; fashion&beauty; auto&moto; casă şi gradină; sport; cărţi muzică, jocuri şi universul copiilor.

Black Friday Okazii.ro este un eveniment adresat tuturor românilor interesaţi de shopping inteligent – un adevărat slalom printre oferte. Okazii.ro e singurul loc din România în care orice utilizator poate atât să cumpere cât şi să vândă de Black Friday.”, declară Răzvan Acsente, Project Manager Marketing la Okazii.ro.

Îi aşteptăm pe toţi românii de Black Friday pe Okazii.ro, în data de 29 noiembrie, cu cea mai mare ofertă de reduceri şi o pagină dedicată  acestui eveniment – pe care o pot accesa la adresa:  http://www.okazii.ro/black-friday.

Toţi utilizatorii Okazii.ro sunt invitaţi să propună spre vânzare produse în campania Black Friday Okazii.ro de anul acesta. Orice utilizator persoană fizică, juridică sau magazin online poate să propună produse în campania Black Friday Okazii.ro până pe data de 22 noiembrie 2013. Landing page–ul campaniei de de Black Friday Okazii pentru vânzători poate fi accesat aici: http://www.okazii.ro/black-friday-vanzatori.

Black Friday Okazii.ro
Când: 29 noiembrie, începand cu ora 00.00 – la miezul nopţii
Câte produse:  peste 130.000

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.