mac_pro_silber_schwarz

 

Prezentarea noului Mac Pro a fost facuta in aceasta vara de catre cei de la Apple, conform lantului de magazine Conrad Electronics din germania, lansarea acestuia ar urma sa fie in data de 16 decembrie.

Apple nu a anuntat inca oficial, dar la prezentarea din vara au anuntat faptul ca va fi lansat pana la finele anului 2013, asa incat putem spune ca aceasta data ar putea fi una viabila pentru lansarea acestuia pe piata.

Cu un pret de pornire de 3000 dolari, Apple promoveaza noul Mac Pro ca fiind “viitorul desktop-ului profesional” si ca fiind mult mai usor de optimizat decat versiunile anterioare ale acestuia. Acesta va fi disponibil in mai multe configuratii, care includ noile procesoare Intel Xeon E5 quad-core sau hexa-core. Partea grafica va fi sustinuta de placi video Dual AMD FirePro, cat despre memoria RAM se stie ca va suporta maxim 64Gb. Noilea Mac Pro vor putea fi conectate la maxim 3 display-uri de rezolutie 4K. Designul cilindric este creat special pentru a elimina caldura reziduala si a reduce zgomotul pentru a crea un spatiu de lucru cat mai placut.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.