apa

Asa cum o masina are nevoie de benzina, omul are nevoie de apa, combustibilul vital al vietii. Si cui nu ii place sa bea o apa buna, pura si rece, exact asa cum isi doreste caprioara? Aproximativ 70% din corpul omenesc inseamna apa! Detinand pachetul majoritar de actiuni, trebuie sa primeasca tot ce e mai bun, iar asta inseamna o apa cat mai pura, asa cum am invatat cand eram mici “incolora, inodora si insipida”. Insa, in zilele noastre, cand instalatiile sunt destul de vechi, unele fiind facute si din materiale necorespunzatoare, astfel cedand si in apa putand ajunge reziduri de plumb, fier, cupru sau aluminiu, e cam greu sa mai putem avea incredere in apa de la robinet.

Si cel mai important, de ce sa nu recunoastem, este pretul apei imbuteliate, care, la sfarsitul lunii, tragand linie pe hartie, ne face sa constatam ca dificil nu este doar atunci cand caram bidoanele de la supermarket pana acasa. Dar exista o solutie care nu doar ca taie din bugetul destinat apei de consum, ci are si o multime de beneficii! E vorba de un filtru de apa ideal pentru uzul casnic sau pentru birou. Dispune de tehnologie cu compresor, astfel putandu-se obtine apa rece, sub 10°C, indiferent de temperatura ambinetala! De asemenea, aparatul poate livra apa fierbinte cu o temperatura de pana la 97°C, asta asigurand rezultate perfecte la prepararea cafelei, ceaiurilor sau supelor instant.

Filtrul de apa MYRIA HE-605 dispune de rezervor din inox alimentar pentru pastrarea apei fierbinti, iar filtrul de carbune activ indeparteaza contaminantii organici, reduce gustul si mirosurile neplacute si inlatura clorul din apa in proportie de 97%. Cartusul filtrant dispune de o tehnologie aprobata atat in Europa, cat si in SUA, filtrul de carbon fiind realizat din coaja de nuca de cocos si avand dimensiunea porilor de doar 1pm si o densitate de 0.60-0,63g/ml. Rezervorul de apa receare capacitatea de 2.3 litri, puterea de racire fiind de 110W, astfel ca aparatul va raci doi litri de apa pe ora, pana la temperatura de 5-10°C. In ceea ce priveste sistemul de incalzire, rezervorul are o capcitate de 0.7 litri, iar prin putere de incalzire de 460W, aparatul poate incalzi 5 litri pe ora, apa avand o temperatura de 90-97°C.

Iti doresti mereu ce e mai bun pentru tine, asa ca alege o apa buna si pura, pe care sa o ai la indemna oricand, la un pret convenabil!

Filtrul de apa Myria HE-605, cu conectare la reteaua de apa potabila, repezinta o sursa economica de apa plata rece sau fierbinte, care te salveaza de caratul bidoanelor grele!

– Cost de 0,1 RON pe litru de apa filtrata in primii 3 ani (include amortizarea costului aparatului si a consumabilului)
– Cost de 0,03 RON pe ltiru de apa filtrata incepand din anul 4 de utilizare
– 600 de litri/ luna de apa filtrata, fara Clor si alti contaminanti organici

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.