Steam-Black-Friday-2014-reduceri-jocuri_thumb

Cu doar câteva zile înainte de celebrarea „adevăratului“ Black Friday 2014, pe Steam găsiţi deja nişte reduceri importante la unele dintre cele mai bune jocuri.

Trecând peste magazinele de la noi care celebrează în fiecare an pe un criteriu arbitrar ziua de Black Friday, americanii se pregătesc intens în aceste zile pentru Vinerea Neagră de după Ziua Recunoştinţei. În conformitate cu această tradiţie, cei de la Valve au dat drumul reducerilor semnificative la jocuri pe Steam printr-o campanie intitulată Steam Exploration Sale. Aceasta a început deja şi va continua până pe 2 decembrie cu noi jocuri la reducere în fiecare zi.

Deşi este foarte probabil ca atunci când citiţi acest material să beneficiaţi de alte reduceri, la momentul redactării am fost încântat de posibilitatea achiziţiei Watch Dogs la jumătate de preţ, de la 60 la 30 de euro. Goat MMO Simulator, unul dintre cele mai în vogă titluri greu de înţeles ale momentului costă în această perioadă doar 5 euro, în loc de 10. Lords of the Fallen a înregistrat o scădere a preţului de 40 de procente, până la 30 de euro. Cea mai nouă creaţie sub sigla Sid Meier’s Civilization, cu numele de Beyond Earth costă acum 35 de euro.

Pasionaţii de titluri horror vor putea cumpăra Evil Within, noul joc al lui Shinji Mikami – creatorul seriei Resident Evil, cu o reducere impresionantă de 66%. Dacă nici unul dintre titlurile menţionate mai sus nu este pe lista voastră de priorităţi, căutaţi în baza de date Steam jocurile voastre preferate şi s-ar putea să aveţi partea de o surpriză plăcută. Mai mult decât atât, în fiecare zi, timp de aproape o săptămână, noi jocuri vor beneficia de scăderea radicală a preţului.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.