black_friday_2013_reduceri_22350000

Cu o zi înainte să înceapă marile “tăieri” de preţuri din România, cu ocazia Black Friday, ZF şi-a propus să facă o listă scurtă a preţurilor pe care retailerii online din IT&C le practică la câteva dintre cele mai populare gadget-uri “vânate” de români. Preţurile pornesc în prezent de la 479 de lei pentru o tabletă Samsung Galaxy Tab 3 Lite cu o memorie de 8 GB şi ajung la peste 3.800 de lei pentru un iPhone 6 cu o memorie de 16 GB.

Smartphone-ul lansat recent de Apple pe piaţa locală şi aflat în topul vânzărilor celor mai mari magazine online cu profil IT&C, continuă să fie unul dintre cele mai scumpe gadget-uri, preţul unui model cu o memorie de 16 GB fiind, în cel mai bun caz, sub 3.400 de lei. Astfel, cel mai ieftin iPhone 6 costă, înainte de Black Friday, cu peste 30% decât un smart TV LG, cu o diagonală de 119 cm, unul dintre cele mai căutate televizoare din rafturile unor retaileri precum eMAG, Evomag, Cel.ro sau PC Garage.

Deşi Black Friday începe în România, oficial, pe 21 noiembrie, unii retaileri online au început deja să scadă preţurilor celor mai căutate gadget-uri, printre care şi eMAG. Tot Iulian Stanciu a precizat însă că eMAG a organizat Black Friday cu o saptămână mai devreme anul acesta pentru a gestiona mai bine procesul de livrare a coletelor către clienţi, care poate fi întârziat de eventuale zăpezi.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.