404 Not Found


nginx
Xbox One vandut in 1 milion de exemplare in mai putin de o zi de la lansare

microsoft-a-vandut-peste-1-milion-de-console-xbox-one-in-mai-putin-de-o-zi-de-la-lansare_size9

Microsoft a vandut peste 1 milion de console Xbox One in mai putin de o zi de la lansarea pe piata in 13 tari si a depasit vanzarile inregistrate in prima zi de versiune precedenta, Xbox 360, marcand un nivel record pentru companie.

Xbox One a intrat la vanzare pe pietele din Australia, Austria, Brazilia, Canada, Franta, Germania, Irlanda, Italia, Mexic, Noua Zeelanda, Spania, Marea Britanie si Statele Unite. Compania americana a taiat de pe lista initiala opt tari, din caua unor probleme de productie.
Sony a anuntat duminica trecuta ca a vandut peste 1 milion de console PlayStation 4 pe piata nord-americana, in prima zi de la lansare. PlayStation 4 va intra la vanzare in 30 de tari din Europa si America Latina, pe 29 noiembrie, iar in Japonia pe 22 februarie.
Cele doua companii concureaza pentru atragerea pasionatilor de jocuri, in incercarea de revigorare a pietei consolelor care a scazut cu 32%, la 13,3 miliarde de dolari, in perioada 2008-2012, potrivit companiei de analiza a pietei NPD Group. Ambele firme ofera console cu grafica imbunatatita si mai multe functii de entertainment. Xbox este comercializata la 499 de dolari, iar PlayStation 4 la 399 de dolari.
Microsoft si-a concentrat mesajul pe aplicatii si continutul exclusiv, intre care jocurile Ryse: Son of Rome si Dead Rising 3, precum si un show TV live al lui Steven Spielberg.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.