ps4-hrdware-large18

Jocul este cel mai bun mod de a te rupe de ritmul nebun al unei zile agitate, prin joaca te relaxezi, te linistesti, te concentrezi si pe altceva in afara de cifre, rapoarte, vanzari, TVA sau accize. Ba chiar poti sa iti petreci timpul alaturi de cei dragi intr-o atmosfera placuta si relaxata.

Daca in urma cu 20 de ani te jucai “Nu te supara frate”, “Dacii si Romanii” sau “Turism”, acum, in era tehnologiei, o consola de jocuri este clar un must have. In cazul in care nu ai timp pentru a juca tenis de camp sau squash, o consola SONY PlayStation 3 cu un controller Move te poate scoate din impas, ba chiar ai si o multitudine de alte jocuri disponibile.

Pentru cei mai energici, care au nevoie de aventura si adrenalina, GTA V este disponibil pentru PlayStation 3, iar pentru cei care calatoresc mult, PSP sau PS Vita poate fi cel mai bun partener de drum. O experienta de lux, demna de 2014 poate fi atinsa cu noua consola PlayStation 4 care te va fascina inca de la prima atingere a noului controller Dual Shock 4 ce dispune de noi functii: Buton de Share, Touch Pad, bara luminoasa cu LED-uri, difuzor incorporat plus headset ce se poate conecta prin jack-ul incorporat.

De asemenea, PS4 beneficiaza de un multitasking imbunatatit, in timp ce PlayStation Camera dispune de doua obiective cu ajutorul carora va putea urmari, in 3D, corpurile si chipurile celor doi jucatori, iar cu ajutorul unui PlayStation Vita poti sa te joci Remote pe consola ta PS4!

Acum nu mai ramane decat o singura intrebare, tu ce consola iti alegi?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.