404 Not Found


nginx
Gran Turismo 6 pentru PlayStation 3 se lansează la eMAG! – TechMagazin

blog

Vino vineri 6 decembrie, începând cu ora 18.00, în showroom-ul eMAG Crângaşi și participă la un super campionat de Gran Turismo 6!

Demonstrează cât ești de bun și câștigă premiul ce mare!

Înscrie-te, participă și câștigă super premii!

Pentru  participa la campionatul GT6 la eMAG, înscrie-te lăsând un comentariu cu raspunsul corect la întrebarea: Care este modelul concept Mercedes-Benz special proiectat pentru jocul GT6? Din cei care vor răspunde corect vom extrage joi, la ora 17.00, prin tragere la sorți, 32 de norocoși care se vor înfrunta în campionat. Aceștia vor fi anunțați la ora 18.00, deci vă rugăm să ne lăsați o adresa de mail validă la postarea comentariului și să vă verificați mailul joi seara.

Avem super premii pregătitie pentru tine, Consola Sony PlayStation 3, 500GB + Controller Dualshock 3 + Joc GT 6, Jocuri GT 6,  Controllere PS3 și multe altele.

Vino în public și câștigă

Vii doar să-ți susții prietenii? Vino și tu în showroom și urmărește competiția. Avem pregătite super premii Gran Turismo 6 și pentru tine!

În plus toți spectatorii vor primi un cod de 10% reducere valabil la toate jocurile de pe eMAG.ro.

Invitat special

Maestrul de ceremonii comentator și responsabil cu supravegherea și desfășurarea concursului va fi fostul campion național și de divizie Europeană, Mihai “Generalu” Glodeanu.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.