Xbox-One

Microsoft a anuntat oficial cea mai noua generatie a consolei sale de joc Xbox One si lista sa de specificatii tehnice.

Dupa cum era de asteptat, noua consola de jocuri vine cu un procesor cu opt nuclee AMD pe 64 biti ce include 5 miliarde de tranzistori si are cateva moduri diferite de functionare si un accelerator grafic necunoscut ce functioneaza cu memorie ESRAM.

Pentru stocarea datelor, Xbox One dispune de un hard disk de 500 GB ce a fost special creat pentru noua consola. Controller-ul Kinect vine cu o camera de 1080p ce filmeaza cu 30 cadre pe secunda si dispune de mai multe microfoane pentru a imbunatati calitatea sunetului.

Joystick-ul consolei a fost de asemenea remodelat de designerii Microsoft avand un nou compartiment pentru baterii si declansatoare tip puls, un pad cu precizie crescuta si un timp mai bun de reactie in modul de operare wireless.

Noua consola Xbox One vine cu serviciul Skype integrat cu suport pentru apeluri video de grup, Xbox One Guide – o functie care-ti permitea efectuarea de cautare si navigare vocala pe Internet precum si cu tehnologia SmartGlass ce permite controlul consolei cu ajutorul unui smartphone sau al unei tablete.

Mai multe detalii despre noua consola lansata de Microsoft vom afla cu siguranta luna viitoare cu ocazia Electronic Entertainment Expo (E3) – eveniment ce va avea loc la Los Angeles – SUA.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.