urmeaza-black-friday-pro-2016-la-f64-si-yellowstore-1

Cele mai importante magazine de profil video/foto de la noi, F64 si YellowStore, se pregatesc sa organizeze Black Friday Pro, cu o luna mai devreme fata data obisnuita. Un nou anunt facut de care cei de la YellowStore suna cam asa: “reduceri de până la 10.000 lei la aparate foto DSLR Nikon și obiective NIKKOR profesionale și până la 70% reducere la accesoriile foto Lowepro, Lexar, SanDisk, Velbon și Marumi.

Au aparut noutati pe site-ul YellowStore (shop.yellowstore.ro/ghidul-fotografului). Daca nu ai cont trebuie sa-ti faci, iar daca te afli printre primii 100 de cumparatori (de un DSLR Nikon sau un obiectiv NIKKOR), in noaptea campaniei Black Friday 4 PRO primesti CADOU un card de memorie Lexar 64GB SDXC 150MB/s.

Daca sunteti in cautare unui DSLR, a unui obiectiv sau poate a unui stabilizator, in perioada 14 – 16 octombrie ai sanse mari sa le gasesti la un pret bun. Asa ca mai ai timp sa faci verificari de preturi, daca nu ai facut asta deja.

Esti fan Nikon?…Cei e la YellowStore anunt Black Friday 4 PRO incepand 14 octombrie si va continua pana pe data de 16 octombrie 2016. Campania va fi valabila atat in magazinele offline cat si cel online (link-ul campaniei va fi shop.yellowstore.ro/black-friday-4-pro). In plus mai stim ca veti avea “dublu la galbeni” (care vor fi activati 1 decembrie 2016) si transport gratuit la orice comanda de peste 100 de lei. Vezi regulamentrul campaniei aici.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.