404 Not Found


nginx
Reducerile de Black Friday la F64 incep pe 22 noiembrie!

bf_big

Daca printre sunetele tale preferate este clickul aparatului foto, avem pentru tine o veste buna. De Black Friday, nu trebuie sa iti pui busuioc sub perna, sau vasc la intrare ca lucrurile magice sa se intample, caci F64 va anunta reducerile de Black Friday în noaptea de 22 noiembrie. Ofertele, asemeni unor staruri care pasesc pe covorul rosu orbite de blitzuri, vor rezista trei zile, pana duminica inclusiv si apoi se vor retrage in cabina de proba epuizate de atata atentie.

Dar pentru ca mai dureaza o saptamana pana cand reducerile vor fi anuntate, adica 7 zile, 168 de ore si 10.080 de minute 😉 si nu vrem sa iti rozi unghiile de nerabdare, pana la Black Friday ai posibilitatea de a paria pe produsele care crezi ca vor intra in campania de Black Friday la F64.

Daca intuitia ta e buna si ghicesti pretul corect, vei intra intr-o tombola la sorti pentru nu mai puțin de 100 de premii. Printre acestea se numără: telefon Samsung S4, noul mirrorless Sony A3000, obiectivul inteligent Sony Qx10, Samsung Tab 3 și un smartwatch Sony. Pentru a putea participa la pariurile foto, vizitatorii trebuie sa respecte o regula mare si simpla: detinerea unui cont in siteul F64.

Recomandam abonarea la newsletter, deoarece pentru abonati, produsele și prețurile din campanie vor fi disponibile înainte de startul Black Friday.

In reducerile de Black Friday vor intra toate categoriile de produse F64: de la DSLR-uri și accesorii precum obiective, la genți, trepiede, carduri, accesorii de studio, mirrorless, compacte. Vor exista reduceri până și la cursurile foto. Cel mai mare discount este de aproape 70% la un anumit brand de obiective, iar cel mai mic discout este de 11%, la un produs nou si inovativ în gama sa.

Având în vedere că F64 a intrat în luna octombrie a acestui an pe piața de tablete și smartphones, nici aceste categorii nu vor fi lăsate la o parte de Black Friday, iar reducerile vor ajunge până la 35%.

Ne-am intarit zidurile cetatii, astfel ca infrastructura site-ului www.f64.ro a fost suplimentată pentru a face față valului de clienți atrasi de reducerile de Black Friday.. Există și resurse umane alocate nopții negre. Nu intră în discuție o suplimentare de resurse doar în departamentul IT, ci și în magazin și call center, departamente care își triplează efectivul în această perioadă. Livrările sunt și ele puse la punct si pregatim mașini care vor veni să ia coletele din 2 în 2 ore.

Pariati deci in saptamana ramasa si nu uitati, daca va abonati la newsletter, aflati mai repede cu cateva ore de reducerile de Black Friday la F64. Time is power!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.