404 Not Found


nginx
Nikon D810 body pret si detalii – TechMagazin

NikonD810_unghi_sus-665x605

Nikon D810 ofera optimizari si functii de fotografie si de filmare avansate, precum si performante superioare in comparatie cu modelele anterioare (Nikon D800 si D800E). Noul DSLR Full Frame cu filmare Full HD de la Nikon are un senzor CMOS de 36.3 Mpx fara filtru low-pass, similar modelului Nikon D800E. Nikon D810 a fost dotat cu procesor de imagine EXPEED 4, care se regaseste si pe varful de gama D4.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

Nikon D810 este capabil de rafala de 5 fps la rezolutie maxima (7 fps in mod DX, cu grip atasat) si are un interval ISO nativ mult mai flexibil in comparatie cu modelele anterioare, optimizat pentru a favoriza calitatea imaginii: ISO 64 – 12800 (extins: 32 – Lo-1; 51,200 – Hi-2). Este practic primul DSLR de la Nikon cu ISO nativ 64!

Optiunile de filmare sunt mult mai generoase si includ frame rate selectabil: 60/30/24p, iesire HDMI necomprimata (in paralele cu scrierea concomitenta pe card – video comprimat), model zebra, masurare bazata pe highlights.

• Senzor CMOS 36.3Mpx (fara filtru low pass)
• Rezolutie maxima 7360 x 4912 pixeli
• Procesor de imagine EXPEED 4
• Filmare Full HD 60/30/24p (1920 x 1080)
• Iesire HDMI necomprimata
• ISO 64 – 12800 (extins: 32 – Lo-1; 51,200 – Hi-2)
• Time Lapse cu expunere automata
• Rafala de 5 fps la rezolutie maxima (7 fps in mod DX, cu grip atasat)
• Optiune “Flat” Picture Control (retine mai multa informatie in fisierele JPEG)
• Control “Clarity” Picture Control – controleaza nivelul de detaliu perceput
• Izolat la umezeala si praf
• Declansator garantat la 200.000 de cadre

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

Senzor de imagine full frame (FX) de 36,3 megaplixeliSenzorul aparatului foto dSLR Nikon D810, fara filtru optic low-pass (OLPF), ofera detalii uluitoare imaginii dumneavoastra. Interpreteaza rapid datele pe canal, dispune de un interval dinamic larg si de performante imbatabile la sensibilitati ISO mari.

Procesor de imagine EXPEED 4Procesorul de imagine EXPEED 4 ridica performanta aparatului foto la un nivel cu totul si cu totul nou. Ofera imagini clare, imbunatateste in mare masura zgomotul de imagine oferit de catre valorile ISO mari si permite utilizarea unor cadentemai mari ale cadrelor cand se filmeaza Full HD.

Fotografiere in rafala cu pana la 7 cadre pe secundaSubiectele aflate in miscare nu sunt o problema, Nikon D810 oferindu-va posibilitatea sa inregistrati cu flexibilitate incredibila aceste subiecte. Puteti fotografia cu 5 fps, sau 7 fps in modul de decupare DX, la o rezolutie de 15,3 megapixeli.

Interval ISO extinsNikon D810 este primul aparat foto DSLR cu interval ISO care incepe de la 64, pentru imagini curate si bine definite. Obtineti imagini, indiferent de conditiile de iluminare, folosind sensibilitati ISO de pana la 12.800 sau extindeti intervalul ISO de la 32 pana la 51.200 (echivalent).

Filmari cinematograficeNikon D810 ofera filmare Full HD (1080p) la 50p / 60p. In timpul filmarii aveti acces la intregul interval de sensibilitati incepand de la ISO 64 si controlati timpul de expunere, diafragma si nivelurile audio.

Performanta de top a autofocalizariiDispunand de acelasi sistem de autofocalizare cu care este echipat si modelul Nikon D4S, aparatul foto dSLR Nikon D810 ofera cea mai buna precizie la rezolutii ridicate. Ofera inregistrarea rapida si izolarea imbunatatita a fundalului, chiar si in cele mai provocatoare conditii de iluminare, cand se utilizeaza noul mod Zona AF grup.


RAW de dimensiune S
Fisieru RAW de dimensiune S de la Nikon va permite sa accelerati fluxul dumneavoastra de lucru. Acesta creaza fisiere Nikon NEF necomprimate, pe 12 biti, cu gradatii bogate, care permit transferul mai rapid al imaginilor, precum si o derulare mai cursiva a interventiilor de post-productie.

Picture Control 2.0Simplificati operatiile de post-productie utilizand setarea Uniform, pentru un interval dinamic maxim; reglati fin detaliile, utilizand optiunea Claritate: Picture Control 2.0 simplifica definirea parametrilor, astfel incat sa va puteti reflecta perfect viziunea creativa, indiferent daca fotografiati sau filmati Full HD.

Construit sa reziste

Aparatul foto full frame Nikon D810 este construit din aliaj de magneziu, este testat riguros in conditii dificile de temperatura si de praf, dispune de un obturator care a fost testat la 200.000 de declansari, iar durata de viata a acumulatorului este mai mare.

Specificatii cheie aparat foto dSLR Full Frame cu filmare Full HD Nikon D810

Claritate şi stabilitate: arhitectura sistemului obturatorului/camerei oglinzii şi perdeaua frontală electronică ale modelului D810 asigură cele mai clare rezultate posibile. Mecanismul de acţionare a obturatorului şi a oglinzii reduce tremuratul imaginii, aceasta apărând stabilă pe vizor, cu întreruperi minime când se fotografiază la viteză ridicată. Când este activat, obturatorul electronic cu perdea frontală reduce riscul apariţiei efectului de micro-estompare, chiar şi în detaliile subtile, prin minimizarea vibraţiilor interne în timpul expunerii.

 

Sistemul Picture Control evoluează: deţineţi controlul deplin asupra detalierii, contrastului, luminozităţii, nuanţei şi saturaţiei când înregistraţi imagini statice şi video. Fotografiaţi cu setarea Uniform, pentru a vă asigura libertatea absolută la post-producţie: reţineţi toate detaliile şi păstraţi informaţiile despre tonurile bogate atât în zonele luminoase, cât şi în zonele umbrite. Utilizaţi setarea Claritate pentru a regla cu precizie contrastul şi a diferenţia structurile fine.

 

Monitor color reglabil: reglaţi în orice sens balansul de culoare şi luminozitatea, pentru a corespunde preferinţelor personale privind fluxul de lucru. Monitorul LCD RGBW anti-reflexie de 8 cm (3,2 inci), cu 1.229.000 puncte, oferă şi controlul automat al luminozităţii.

 

Zoom cu afişare pe ecran divizat: verificaţi extrem de precis orientarea şi claritatea, utilizând zoomul pe ecranul divizat în vizualizarea în timp real. Această facilitate vă permite să comparaţi două puncte din imagine: fiecare punct este mărit şi afişat pe ecranul divizat. Fiind accesibilă prin intermediul butonului i al aparatului foto, această funcţie este ideală pentru fotografierea structurilor arhitecturale sau a produselor.

Conexiune cablată şi conexiune fără fir: aparatul foto D810 este echipat pentru reţele Ethernet şi LAN fără fir. Pentru conectare, utilizaţi transmiţătorul de date opţional UT-1 împreună cu transmiţătorul fără fir WT-5.
Corp durabil, din aliaj de magneziu: etanşarea extinsă împotriva intemperiilor şi prafului îi conferă modelului D810 rezistenţă la umezeală şi la praf.

 

Sistem AF Multi-CAM 3500FX cu 51 puncte: reglat fin, pentru imagini cu rezoluţie foarte înaltă. Se poate configura cu setări de acoperire în 9, 21 şi 51 de puncte, având o sensibilitate de până la -2 EV (ISO 100, 20 °C/68 °F). De asemenea, printre funcţiile perfecţionate se numără blocarea îmbunătăţită, „stocarea după orientare” extinsă şi opţiunile pentru restricţiile modului AF. Cincisprezece senzori de tip cruce din centru sunt compatibili cu obiectivele AF NIKKOR cu diafragmă deschisă de f/5.6 sau mai luminoasă, iar 11 puncte de focalizare centrale funcţionează cu diafragma f/8.

 

Zonă AF grup: experimentaţi funcţiile îmbunătăţite de detectare şi urmărire a subiectelor. Modul Zonă AF grup monitorizează constant cinci câmpuri AF diferite, oferind posibilităţi îmbunătăţite de captare şi de izolare a fundalului, atunci când se fotografiază subiecte care sunt relativ mici şi situate aproape de un fundal cu contrast ridicat sau care distrage atenţia de la subiect. Zona AF cu 5 puncte poate fi deplasată în cadrul matricei de 51 de puncte, în funcţie de cerinţele de compoziţie.

 

D-Movie cu zonă multiplă: pentru realizarea filmelor în condiţii diverse, D-Movie oferă materiale video de calitate cinematografică, în mai multe formate de cadru. Aparatul foto D810 înregistrează filme Full HD (1080p) în formate FX şi DX, la cadenţe de cadre de 50p/60p, reducând în mod considerabil zgomotul, efectul moiré şi culorile false. Acesta oferă o ieşire HDMI curată, plus înregistrarea simultană a segmentelor de rezoluţie completă în aparatul foto şi pe un dispozitiv de înregistrare extern.

 

Libertate la realizarea filmelor: preluaţi controlul deplin asupra segmentelor în timp ce filmaţi. Puteţi seta sensibilitatea de la ISO 64 pe întregul interval până la ISO 51200 (echivalent) în modul M, iar funcţia ISO automat vă permite să configuraţi setările ISO maxime cu care doriţi să lucraţi. Funcţia de reducere a zgomotului 3D de la Nikon reduce zgomotul aleator, distorsiunea şi efectul de clipire atunci când se filmează la sensibilităţi înalte. Modul „Zebră” vă indică pe monitorul aparatului foto locurile exacte unde apar zone luminoase complet albe.

 

Control audio de înaltă fidelitate: controlul audio superior îmbunătăţeşte înregistrarea sunetului şi oferă o flexibilitate mai bună per ansamblu. Intrarea pentru microfon stereo şi ieşirea audio vă permit să reglaţi fin nivelurile sunetului în condiţii de izolare fonică, atât înainte, cât şi în timpul înregistrării. Puteţi să selectaţi intervalul de sunet (larg/voce), iar zgomotul vântului poate fi redus când se înregistrează cu microfonul încorporat.

Rapid, durabil, cu răspuns rapid: aparatul foto D810 porneşte în aproximativ 0,12 secunde şi se poate mândri cu o întârziere de numai 52 ms la acţionarea obturatorului. Unitatea de obturator este confecţionată dintr-un compus de kevlar/fibră de carbon, este testată la 200.000 de declanşări şi are un timp de expunere de 1/8000 – 30 s, iar sincronizarea cu bliţul se poate efectua în numai 1/250 s.

Fotografiere continuă nelimitată: înregistraţi imagini nenumărate în format JPEG şi produceţi fotografii spectaculoase cu dâre de lumină. Fotografiaţi în mod declanşare continuu cu un timp de expunere de 4 secunde sau mai lung şi înregistraţi câte imagini JPEG de înaltă calitate vă permit cardurile de memorie şi durata de funcţionare a acumulatorului. Beneficiind de un interval extrem de scurt între expuneri, puteţi îmbina uşor fotografiile dârelor de stele sau de lumini mişcătoare pentru a crea efecte frumoase, utilizând software de la terţi.

Sistem complet pentru imagini digitale: puneţi în valoare întregul potenţial al senzorului de 36,3 MP al aparatului foto D810, cu gama largă de obiective NIKKOR. Cu excepţionala lor putere de rezoluţie, obiectivele NIKKOR îndeplinesc cerinţele fotografilor din orice domeniu. De asemenea, fiind complet compatibil cu sistemul creativ de iluminare de top de la Nikon, D810 funcţionează cu o gamă de dispozitive Speedlight versatile, pentru fotografierea creativă cu bliţ pe aparatul foto sau la distanţă.

Acumulator de mare capacitate EN-EL15: acumulator litiu-ion, uşor şi extrem de compact, cu o capacitate de 1900 mAh (7 V). Acumulatorul complet încărcat vă permite să înregistraţi până la 1.200 de imagini statice¹.

Suporturi de stocare: două fante pentru carduri, pentru o experienţă de fotografiere cursivă. O fantă de card CF, pentru carduri UDMA 7 de mare viteză şi o fantă de card SD, pentru carduri SDXC şi UHS-I de mare viteză şi capacitate ridicată.


Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.