Canon-PowerShot-G16-29084

Canon PowerShot G16 este ultima camera compacta premium de la Canon si vine cu tehnologie si functii noi: conectivitate Wi-Fi, pentru transfer rapid si control de la distanta, dar si un procesor de imagine nou – Digic 6, capabil de o cadenta in rafala de 9.3 fps si de performate superioare in conditii de lumina scazuta.

Click aici pentru pret si mai multe detalii!

• Senzor CMOS 1/1.7″ 12.1 Sensor
• Zoom optic 5X (28-140mm)
• Diafragma maxima f/1.8 – f/2.8
• Vizor optic
• Ecran LCD 3.0″
• Filmare Full HD 1080/60p
• Procesor de imagine DIGIC 6
• Conectivitate Wi-Fi
• Rafala de 9.3 fps
• Stabilizare Intelligent IS
• ISO 12800
• Tehnologie Canon HS SYSTEM

Zoom optic 5X cu wide de 28mm
Obiectivul cu distanta focala variabila de la 28 la 140mm – zoom optic 5x – acopera cu succes o varietate de situatii de fotografiere, de la peisaje cu profunzime sau imagini de grup la interior, pana la detalii aflate la distanta, pentru care inginerii Canon au implementat functia ZoomPlus 10x.
Diafragma maxima f/1.8 – f/2.8
Diafragma maxima a unui obiectiv, alaturi de valoarea zoomului, defineste flexibilitatea unui obiectiv. Canon PowerShot G16 are un obiectiv luminos, ce permite timpi scurti de expunere in lumina scazuta, pentru fotografierea din mana, fara trepied. Aveti oricand libertatea de a realiza filme sau fotografii cu o foarte buna separare a subiectului de fundal, acele imagini cu fundalul neclar care ne plac tuturor.
Stabilizare optica Intelligent IS
Tehnologia Intelligent IS compenseaza miscarea camerei astfel incat imaginile sa fie clare si detaliate, chiar si la valoarea maxima a zoom-ului sau in lumina scazuta. Stabilizarea optica de pe Canon G16 include si un mod videa foarte avansat – Enhanced Dynamic IS – care compenseaza miscarea pe 5 axe, pentru a asigura claritatea clipurilor video.
ISO maxim 12800
Combinatia dintre noul procesor de imagine DIGIC 6 si tehnologia Canon HS permite fotografierea la valori mari de ISO (12800) cu un nivel minim de zgomot de imagine. Fotografiile si clipurile vor pastra astfel un nivel ridicat de detaliu, indiferent de conditiile de iluminare.
Rafala super rapida de 9.3 fps
Canon PowerShot G16 este capabil sa fotografieze cu 9.3fps pana la 522 de cadre! Pentru a surprinde fiecare moment al actiunilor rapide, primele 5 cadre sunt inregistrate la o viteza de 12.2fps! Notati ca atingerea acestor valori depinde de specificatiile cardurilor folosite. Pentru aceste rezultate trebuie sa folositi carduri SDHC/SDXC UHS-1!
Filmare Full HD cu 60 fps
Inregistrati clipuri video la calitate Full HD cu 60 fps, sunet stereo si zoom optic! Salvati in formatul MP4 utilizand functii avansate precum Fine Detail Movie Processing (60p), Focus Peaking, Movie Transcoding direct in camera sau Wind Cut Filter.
Ecran LCD 3.0 inci si vizor optic
Ecranul PureColor II G LCD (922.000 de puncte) de 3 inci (7.5 cm) ofera o experienta excelenta in timpul utilizarii camereo in modul LiveView, in cursul vizualizarii fotografiilor sau clipurilor sau in timpul navigarii prin meniuri. Vizorul optic va permite sa compuneti imaginile intr-o maniera conventionala.
Transfer de imagini prin Wi-Fi

Canon PowerShot G16 se conecteaza cu usurinta la retelele Wi-Fi, imprimantele compatibile, PC-uri si telefoane inteligente. Aplicatia CameraWindow, disponibila gratis pentru iOS si Android, simplifica procesul de transfer si permite localizarea GPS a fotografiilor si clipurilor. Serviciul cloud CANON iMAGE GATEWAY va ofera 10GB de stocare on-line si functionalitati avansate de management si transfer.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.