404 Not Found


nginx
Canon EOS Rebel SL1 - cel mai usor DSLR din lume

EOS Rebel SL1Canon a lansat recent EOS Rebel SL1, despre care sustine ca este cea mai mica si mai usoara camera DSLR din lume. Intr-adevar, noua camera foto a celor de la Canon este foarte mica. Cantareste doar 400 grame si este cu 30% mai mica decat modelele obisnuite.

Insa pentru a se ajunge la aceasta dimensiune s-au facut si ceva sacrificii. Astfel bateria e ceva mai mica si, implicit, camera va avea o autonomie inferiora celorlalte aparate DSLR.

Interesant este ca EOS Rebel SL1 a fost recent testat de reporterii publicatiei The Verge si acestia au subliniat faptul ca aceasta camera nu este chiar atat de compacta pe cat se vrea. Probabili respectivii reporteri nu erau obisnuiti decat cu DSLR-uri imense.

Noul aparat foto lansat de Canon se aseamna foarte mult cu t4i din punctul de vedere al caracteristicilor si performantelor. Astfel, Canon EOS Rebel SL1 vine cu un senzor de 18 MP, un display senzitiv si cu sistemul AF hibrid. In ceea ce priveste preturile trebuie precizat ca aparatul costa 650 dolari. Pentru varianta “kit” cei interesati vor trebui sa scoata din buzunar in jur de 800 dolari.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.