404 Not Found


nginx
Aplicatii de mobil utile: Cum se scrie ? – TechMagazin

cum se scrieCum se scrie ? – este o aplicatie pentru cei care vor o varianta de DOOM, mult mai eficienta. Poti afla cand un cuvant se scrie cu un singur „i” sau mai multi, cand un cuvant se scrie „legat” sau „dezlegat”, care forma a unui cuvant este corecta, si nu in ultimul rand, poti afla care este forma corecta de plural.

Vom incerca sa mentinem aplicatia cat mai actualizata (update-uri saptamanale), iar fiecare versiune va avea un set nou de +50/100 de cuvinte/expresii buclucase din limba romana.

Cum se scrie ? – este la inceput. Vrem sa vedem parerea utilizatorilor despre aceasta idee. Avem multe planuri de viitor, dar dorim sa satisfacem in primul rand utilizatorii.

Este o aplicatie pe care ar trebui sa o aibe orice vorbitor de limba romana (pentru a scrie corect). Daca vrei sa fii sigur ca scrii corect in romana, aceasta aplicatie iti sare in ajutor!

De ce trebuie sa scriem si sa vorbim corect? Pai.. in primul rand, ca sa nu ne facem de ras, mai ales in fata unui public numeros. Sa presupunem ca suntem castigatorii unui concurs de matematica si ne prezentam la premierea acestuia. Suntem invitati pe scena. Poate nu vom tine un speech, dar doua cuvinte tot ar trebui sa spunem. Avand in vedere ca suntem presati si de emotii (presupunem ca nu vorbim singuri, ci avem un public), daca nu avem foarte bine sedimentate in minte, „expresiile buclucase”, ne putem face de ras.. iar in loc sa fim aplaudati, facem un moment de divertisment.

Din acesta cauza, trebuie sa fim foarte atenti la cum scriem si cum se scrie corect. Limba romana, este o limba care are foarte multe exceptii. Aceste exceptii o fac mai „complicata”. Iar acum, va invitam sa instalati aplicatia – Cum se scrie ? – si sa ne onorati cu o recenzie cat mai serioasa si utila.

Aplicația poate fi descărcată de aici, iar ideea merită un share.

7 thoughts on “Aplicatii de mobil utile: Cum se scrie ?

 1. Ar trebui să scoateţi spaţiul din stânga semnului de întrebare. Pentru că devine ironic să vorbiţi despre o aplicaţie care facilitează accesul la formele corecte ale unor cuvinte; despre ”sa nu ne facem de ras”. Apoi, punctele de suspensie sunt trei la număr, nu două.
  Numa’ zic… Înţelegeţi voi?

 2. Pizmalion, esti prea prost, ai prea multe probleme de personalitate si in principiu esti prea frustrat ca sa incerc sa iti raspund la frustrarile tale. Mori te rog!

 3. @admin: voi sunteţi cei care scrieţi agramat, sunteţi ipocriţi, şi tot eu sunt cel cu ”probleme”?

  PS: se scrie ”Mori, te rog.” Ai uitat o virgulă. Şi n-ar strica diacritice, lol.

 4. Ntz. Trebuie să te corectez din nou:
  1. După ”aceeaşi” urmează două puncte, nu semnul exclamării. Pentru că urmează o declaraţie.
  2. Înainte de semnele de punctuaţie nu se pune spaţiu. Am repetat asta mai sus. Te faci din nou de râs.

  N-ar strica să-ţi instalezi şi tu aplicaţia din articol, dacă tot i-ai făcut review.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.