SamsungTomorrow_Global_Watermark1

Samsung lucrează la un nou sistem de operare numit Tizen care vine ca o alternativă la  Android. Samsung a confirmat deja că va folosi acest sistem de operare pentru smartphone-uri  dar CEO-ul Samsung a afirma de asemenea intr-un interviu că noul sistem de operare ar putea ajunge şi pe televizoarele inteligente care vor apărea în 2014.

Compania coreeană lucrează la Tizen, un nou software open-source care vine ca o alternativă la Android. Tizen oferă companiei mai mult control asupra propriului viitor, permițându-i să se bazeze mai puțin pe Google și mai mult pe propriul software. Samsung speră să creeze un sistem de operare care va lucra pe toate categoriile de produse, iar cei de la Samsung cred că Tizen este răspunsul.

Televizoare inteligente ar putea debuta în 2014, cu toate acestea ceo-ul Samsung spune că decizia finală nu a fost încă luată. Dacă cei de la Samsung decid să pună sistemul Tizen în Smart TV-urile de anul viitor am putea vedea aceste televizoare prezentate la CES în ianuarie 2014 și vor fi disponibile pentru cumpărare din primăvară anului 2014. Samsung a promis de asemenea lansarea primul smartphone bazat pe Tizen până la sfârșitul anului 2013.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.