monitorul-philips-ultrawide-21-9-este-disponibil-in-romania_1_size1

Noul monitor, cu un raport de imagine de 21:9 si functia MultiView impune un nou standard de productivitate in mediul business.

Monitorul Philips 298P4QJEB, prezentat in premiera la CeBIT 2013, este dedicat profesionistilor care au nevoie de un mod de vizualizare de calitate pentru a contracara zilele lungi de munca, pline de aplicatii bogate in detalii si sarcini din cele mai diverse. Ecranul UltraWide HD (UWHD) dispune de cea mai nouă tehnologie de display AH-IPS, rezolutie HD 2560 x 1080.

Ecranul UltraWide HD (UWHD) dispune de cea mai noua tehnologie de display AH-IPS, rezolutie HD 2560 x 1080. In completare la diagonala mare a monitorului, functia MultiView le permite utilizatorilor sa lucreze pe mai multe tipuri de continut din surse diferite, in acelati timp. Tehnologia Smart ErgoBase permite monitorului sa fie coborat aproape de nivelul biroului pentru un unghi de vizualizare confortabil.

Nnoul monitor Philips este echipat cu o serie de interfete, precum USB 3.0 pentru transfer rapid de date, HDMI si Dual Link DVI. In plus, Philips UltraWide 298P4QJEB dispune de tehnologia Display Port, cu care utilizatorii pot crea conexiuni de tip “daisy-chain”. Monitorul Philips 298P4QJEB este disponibil in Romania la urmatoarele prețuri: 1860 Lei (fără TVA) si 2299 Lei (cu TVA).

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.