Vezi noile TV-uri Philips cu internet, în exclusivitate la eMAG. Te așteptăm în showroomul Crângași sâmbătă, între 11.00 și 16.00, să descoperi noile tehnologii Philips 3D, precum și tehnologia unică Ambilight.

 Smart TV LED Philips seria 7000

Smart TV LED Philips din seria 7000 prezintă o interfață modernă și soluții ușor de accesat de fiecare membru al familiei: Wi-Fi Smart Screen, pentru vizionarea programelor TV în orice loc al casei, Skype integrat pentru efectuarea de apeluri de voce și video pe TV și posibilitatea de a juca în split screen jocuri 2D sau 3D.

Noua gamă Philips este capabilă să furnizeze imagini 3D. Seria 7000 folosește tehnologia ochelarilor cu obturator activ. Toate modelele acestei serii beneficiază de conversie din 2D în 3D, adăugând profunzime tridimensională oricărui conținut 2D în timp real. Percepția conținutului 3D variază de la utilizator la utilizator, astfel că Philips oferă posibilitatea personalizării profunzimii 3D în funcție de preferințe.

Noile Smart TV-uri dispun și de o aplicație care le permite utilizatorilor să transmită conținut video, audio sau foto, de pe dispozitive compatibile, direct pe ecranul televizorului. Consumatorii au posibilitatea de a naviga pe internet, de a accesa contracost magazine video online sau de a comuta vizualizarea unui program TV pe iPAD.

Televizoarele Philips din seria 7000 beneficiază de 800Hz Perfect Motion Rate. Aceasta permite vizionarea filmelor cu imagini care se succed rapid, pline de mișcare și acțiune intensă, în condiții ideale de calitate video și de claritate a imaginii.

Sistemul Ambilight Spectra, poziționat pe două laturi ale Smart TV-ului, este upgradat cu un halou luminos mai vizibil și oferă un spectru mai mare de nuanțe. Televizoarele ajustează automat culoarea și intensitatea haloului luminos, pentru a se completa cu imaginea de pe ecran. Ambilight dispune și de o funcție de adaptare la culoarea peretelui pe care este poziționat televizorul. Smart TV LED Philips din seria 7000 include și tehnologia Soundstage, dezvoltată în scopul de a oferi o calitate deosebită a sunetului.

Seria 7000 de Smart TV LED Philips se remarcă printr-un design minimalist cu ramă subțire, în spiritul celebrei expresii a arhitectului Mies Van der Rohe “less is more”.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.