Proiector-BenQ1

BenQ, companie cu renume mondial în domeniul inovaţiilor imagistice, lansează în România noul proiector destinat utilizatorilor casnici şi office, BenQ GP10.

Ultra portabil şi cu o greutate de doar 1.5 kilograme, noul proiector BenQ GP10 dispune de o serie de caracteristici menite să transforme orice sufragerie într-o mini sală de cinema personală. Cu tehnologia de proiecţie bazată pe iluminarea LED, proiectorul oferă o rezoluţie HD 720p şi proiectează de la distanţe scurte, astfel încât poate fi utilizat chiar şi într-o sufragerie sau o cameră mai mică de apartament. Modelul este 3D Ready şi are luminozitate de 550 ANSI lumeni.

„Noul proiector BenQ GP10 răspunde nevoilor de divertisment ale oricărei familii, putând fi utilizat foarte uşor de către orice membru al familiei. Fie că doriţi să urmăriţi un film, fotografiile din vacanţă pe care nu aţi apucat să le descărcaţi din cardul SD al camerei foto sau să îl folosiţi pentru un joc pe consolă, acesta poate proiecta imagini HD de mari dimensiuni în orice încăpere din casă”, a declarat Dragoş Salamac, Country Head BenQ pentru România.

Cu ajutorul tehnologiei Wireless Display proiectorul poate fi conectat la orice computer, pentru a urmări conţinut difuzat online la rezoluţie HD, iar cu App Qpresenter pot fi proiectate direct din iPhone sau iPad imagini şi fişiere de tip Powerpoint, Adobe PDF, MS Office şi Apple iWorks. De asemenea, există opţiunea proiectării conţinutului prin USB File Transfer folosindu-se de memoria internă de 2GB a proiectroului, prin intermediul SD Card readerului sau a conexiunii HDMI. Proiectorul încorporează două difuzoare de 3W Sourround, astfel că nu este obligatorie conectarea la un sistem audio.

Tehnologia de proiectare bazată pe iluminarea LED asigură o durată de viaţă a proiectorului de 30.000 de ore în modul de utilizare Eco, ceea ce se traduce în peste 10 ani de proiecţii HD zilnice de minim 5 ore. Garanţia proiectorului, de tip Pick-up & Return, este de 36 de luni, inclusiv pentru lampă.

Pentru a desăvârşi experienţa home cinema şi home entertainment, proiectorul BenQ GP10 este prevăzut cu o serie de conectori care îl fac compatibil cu o gamă extinsă de dispozitive, de la Blu-Ray/DVD playere, receivere TV/satelit, PC-uri, tablet PC-uri, camere foto sau video şi până la console de joc. Luminozitatea de 550 ANSI lumeni, contrastul nativ de 10.000:1 şi paleta extinsă de culori asigură imagini clare şi profunde indiferent dacă proiectorul este conectat la un computer, un televizor sau o consolă.

Disponibilitate

In cutia GP10 vor fi livrate în România pe lângă proiector: wireless USB Dongle, geantă BenQ, telecomandă, user manual, cablu alimentare.

Despre corporaţia BenQ

Corporaţia BenQ, unul dintre principalii furnizori de produse digitale, este o companie cu multiple dezvoltări în comunicaţiile mobile, tehnologia de afişare a imaginii şi tehnologia mobilă. BenQ oferă produse ce beneficiază de design inovator, uşurinţă în utilizare şi tehnologii integrate în platforme care promit să împlinească motto-ul BenQ de “Bringing Enjoyment and Quality to Life,” incluzând proiectoare digitale, monitoare LCD, laptopuri, netbook-uri, PC-uri all-in-one, televizoare LCD, camere foto digitale, dispozitive de stocare, eBook readere, telefoane mobile, medii de stocare şi periferice (mausuri şi tastaturi).

Despre grupul BenQ

Grupul BenQ este format în prezent din 16 companii care operează independent folosind resurse comune şi împărtăşind aceleaşi sinergii de extindere. Grupul BenQ include: BenQ Corporation, BenQ Materials, AUOptronics Corporation (nr.3 la nivel mondial în producţia de paneluri TFT-LCD de format mare), Qisda Corporation, Darfon Electronics Corporation, Daxin Materials Corp., Forhouse Corp., Light House Tech, SiPix Imaging, Lextar Electronics Corp. BenQ Guru Software Co., BenQ Hospital, Darwin Precisions Ltd, Raydium Semiconductor Corporation, Cando Corporation şi Wellypower Co. Ltd.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.