404 Not Found


nginx
ASUS lanseaza cel mai subtire monitor 4K Ultra HD din lume. Care este pretul – TechMagazin

asus-lanseaza-cel-mai-subtire-monitor-4k-ultra-hd-din-lume-care-este-pretul_size1

ASUS PQ321QE True 4K UHD are doar 35mm in cel mai gros punct al sau.

ASUS PQ321QE True 4K UHD, cel mai subtire monitor de acest tip din lume, poate fi comandat acum si din tara noastra. Gadgetul are un rezolutia 3840X2160p, echivalenta cu 4 ecrane Full HD puse unul langa altul.

Modelul are un panou LED 4K Ultra HD, cu densitate de pixeli pe inch de 140. Diagonala este de 31,5 inch, iar aspectul este de 16:9. Monitorul suporta culori RGB pe 10 biti pentru imagini vibrante cu tranzitii naturale intre nuante.

Monitorul ASUS PQ321QE True 4K UHD foloseste tehnologia de ultima ora IGZO, cu semiconductor din indiu, galiu si oxid de zinc, pentru stratul activ al panoului LCD, spre deosebire de monitoarele traditionale care utilizeaza siliciu amorf. Panourile IGZO au tranzistori mult mai mici fata de cele obisnuite, ceea ce ofera pixeli de dimensiuni reduse.

Monitorul are unghiuri de vizualizare de 176 de grade, atat in plan vertical, cat orizontal. Luminozitatea de 350cd/m² si timpul de raspuns de 8ms de la gri la gri asigura imagini dinamice, fluide, stralucitoare si vibrante.

ASUS PQ321QE True 4K UHD poate fi comandat si in tara noastra la pretul de 15999 lei cu TVA inclus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.