apple-appletv12-channels-lgDesi de mult timp se zvoneste ca Apple pregateste un iTV, compania din Cupertino nu a venit cu niciun televizor pana acum. Se pare insa ca sefii Apple nu au renuntat inca la idee, fiind in tratative cu Foxconn pentru producerea viitorului televizor inteligent.

Din cate se pare sunt sanse mari ca televizorul Apple sa fie lansat in cursul anului viitor. Pentru anul acest compania pregateste noile modele de iPhone si iPad si poate chiar un ceas inteligent.

Potrivit celor de la Digitimes, televizorul Apple ar urma sa vina cu o rezolutie impresionanta, de 3840 x 2160 pixeli. Si daca ar fi sa dam crezare si celorlalte barfe din lumea IT, atunci viitorul iTV va rula pe o versiune de iOS si va putea fi controlat cu ajutorul comenzilor vocale si chiar prin gesturi.

Din pacate insa nu se stie nimic sigur fiindca Apple nu a confirmat inca aceasta informatie, dar este de ateptat ca celebra companie americana sa vina cu ceva inovatii in urmatorii ani, mai ales daca avem in vedere ca de mult timp nu au mai venit cu ceva nou.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.