404 Not Found


nginx
VIDEO iPhone 7 va fi lansat in Romania pe 23 septembrie – TechMagazin

iphone7plus-jetblk-34br-leanforward-pr-print

Noul iPhone 7 va ajunge în România pe 23 septembrie, iar prețul pleacă de la 649 de euro pentru cel mai ieftin model.

Apple a prezentat miercuri seara, în cadrul unui eveniment organizat în San Francisco, iPhone 7. Deși România nu face parte din primul val de țări în care va fi lansat, noul smartphone Apple va ajunge cu doar o săptămână întârziere la utilizatorii români.

Oficial, iPhone 7 este lansat pe 16 septembrie în 30 de țări, acesta constituind primul val. Apoi, la doar o săptămână distanță, va ajunge și în țările care sunt pe plan secund pentru Apple, printre care și România.

Noul iPhone 7, în pofida faptului că executivii Apple au vorbit de un design nou, folosește exact același design ca modelele ultimilor doi ani. Noutatea, din acest punct de vedere, constă în disponibilitatea pe negru.

Apple a folosit chipul A10 Fusion care, pe lângă sporul de performanță de 30%, aduce și un consum mai mic de energie. Conform producătorului, noul model ar trebui să ofere aproximativ două ore în plus de autonomie.

iPhone 7 este rezistent la apă și praf, nu mai include ieșirea audio clasică de 3,5 mm, iar versiunea Plus dispune de două camere foto principale ce conlucrează pentru obținerea unor fotografii mai bune.

Butonul principal de pe iPhone 7 nu mai este, de fapt, un buton. Este un sistem cu funcții touch și feedback haptic ce permite folosirea sa într-un mod similar touchpad-urilor de pe laptopuri cu completarea că poate detecta nivele diferite de presiune și reacționa în concordanță.

Prețurile variază între 649 de euro, pentru cel mai ieftin model de iPhone 7, și 970 de euro, pentru cel mai scump model de iPhone 7 Plus.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.