404 Not Found


nginx
UTOK 500Q HD ruleaza acum Android KitKat – TechMagazin

500QHD

Posesorii smartphone-ului UTOK 500Q HD se pot bucura de acum de avantajele sistemului de operare Android KitKat. Cu o interfata mai simpla si mai eficienta, noi functii si aplicatii de instalat, Android KitKat poate fi instalat de pe pagina noastra dedicata Software.

Android KitKat aduce o serie de imbunatatiri, pe care utilizatorii UTOK 500Q HD le vor aprecia imediat. Acestea trateaza atat latura design-ului cat pe cea a functionalitatii.

Design

UTOK 500Q HD dispune acum de o interfata moderna, simplificata, ce pune accent pe continutul care te intereseaza. Cu o tema default caracterizata prin aspectul bidimensional si culori aflate in armonie, experienta utilizarii Android KitKat pe UTOK 500Q HD este considerabil imbunatatita.

Si pentru ca meriti sa profiti de fiecare pixel in parte, Android KitKat dispune de Immersive Mode, functia prin care bara de notificari dispare. Aceasta poate fi oricand reactivata printr-o simpla apasare in partea superioara a ecranului.

Fanii mesajelor text pot profita de acum de o noua colectie de emoji, pentru momentele in care cuvintele trebuie intarite prin zeci de simboluri!

500Q-HD-KitKat-1

Functii

Android KitKat vine in intampinarea celor care doresc un mai bun management al aplicatiilor, cu o structurare clara a permisiunilor cerute de fiecare in parte. Astfel, poti vedea in orice moment ce aplicatie se foloseste de conectivitatea UTOK 500Q HD, fie ca e vorba de GPS, microfon sau alte componente.

In plus, Android KitKat are un serviciu de multitasking mult mai imbunatatit, o optimizare mai eficienta a memoriei RAM, un nou mod inteligent de apelare, controale multimedia in lockscreen si functia de cloud printing.

Instalare

Instalarea Android KitKat pe UTOK 500Q HD este foarte simpla. Tot ce trebuie sa faci este sa accesezi pagina Software a site-ului nostru, sa alegi modelul 500Q HD si sa inserezi IMEI-ul smartphone-ului tau.

Descarca arhiva si urmareste instructiunile de instalare. In cateva minute smartphone-ul tau UTOK 500Q HD va rula Android KitKat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.