HEADER

Smartphone-ul este extensia personalitatii tale, un prieten de incredere si instrumentul perfect pentru comunicarea prin orice mijloc. Noi credem ca un smartphone este mai performant cu cat arata mai bine, iar in urmatoarele randuri iti vom explica de ce.

Noul UTOK 500Q HD Deluxe Edition intampina utilizatorii prin caracteristici ce te vor convinge ca este urmatorul tau smartphone. In functie de ceea ce conteaza cel mai mult pentru tine, vei descoperi ca atat design-ul, cat si specificatiile tehnice sunt exact ceea ce cauti.

Design-ul va fi primul lucru pe care il vei remarca: prin linii fluide si rama din aliaj, spatele curat, intrerupt doar de camera foto de 13 megapixeli si blitul LED, partea frontala dominata de ecranul de 5”, cu rezolutie HD si tehnologie IPS si profilul subtire, de numai 8.4 milimetri. UTOK 500Q HD Deluxe Edition a pornit de la ideea ca utilizatorii il vor folosi mai mult daca detin un smartphone care arata bine, iar noi credem ca acesta va fi folosit foarte des.

Insa nu doar design-ul conteaza in noul UTOK 500Q HD Deluxe Edition. Performanta de care ai nevoie in fiecare zi este asigurata de procesorul Quad Core, memoria RAM de 1 GB si de memoria interna de 8 GB. Si pentru ca, asa cum spuneam mai sus, vei folosi smartphone-ul foarte mult, UTOK 500Q HD Deluxe Edition primeste carduri microSD de pana la 32 GB, pentru ca toate fisierele si aplicatiile tale sa fie mereu cu tine.

Sistemul de operare Android 4.4 KitKat profita atat de principalele specificatii tehnice, cat si de functiile de conectivitate, precum WiFi 802.11 b/g/n, 3G HSDPA, Bluetooth 4.0, GPS si Dual SIM. Astfel, UTOK 500Q HD Deluxe Edition devine un instrument de comunicare foarte versatil, fie ca iti place sa vorbesti, sa il vezi pe cel cu care interactionezi, sa scrii SMS-uri sau mesaje prin intermediul nenumaratelor aplicatii de chat. In plus, Android 4.4 KitKat iti ofera o interfata curata, simpla si performanta, prin care poti duce la bun sfarsit fiecare lucru pe care ti-l pui in gand.

Te invitam sa descoperi noul UTOK 500Q HD Deluxe Edition pe site-ul nostru, la standul din Baneasa Shopping City sau la unul din magazinele noastre partenere.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.