xperia_z3_98357100

Printr-o variantă ce are mari şanse să fie cea finală, Sony Xperia Z4 a ajuns zilele trecute online din cauza hackerilor ce au atacat serverele Sony.

E foarte probabil să ştiţi că Sony Pictures, una dintre cele mai profitabile divizii ale celor de la Sony, a fost săptămânile trecute victima unui atac cibernetic foarte agresiv ce s-a soldat cu câţiva TB de date furate. Din cauza amplorii, va mai dura mult timp până vom vedea online toate informaţiile furate. Printre cele mai recente „victime“ se numără iminentul Xperia Z4.

Sony se pregăteşte să lanseze un nou vârf de gamă la începuturile lui 2015. Lansarea ce va avea loc la CES sau MWC ne va aduce în centrul atenţiei urmaşul andurantului Xperia Z3 cu numele foarte sugestiv, Xperia Z4. Deşi au existat multe speculaţii pe marginea sa şi vor mai continua probabil să apară, cele mai recente date s-ar putea să aibă mari şanse să fie adevărate deoarece au fost desprinse dintr-un schimb de email-uri între oficialii Sony şi parteneri implicaţi în realizarea următorului film din seria James Bond, intitulat Spectre.

sony xperia z4-leak

Imaginea de mai sus, de exemplu, a fost desprinsă dintr-un email de negociere cu regizorul filmului, Sam Mendez şi cu însuşi James Bond (Daniel Craig). Scopul era stabilirea unui buget de marketing ce va asigura prezenţa noului telefon în cea mai nouă aventură a agentului 007. Vizavi de cifre, dacă înţelegerea din email s-ar fi materializat, actualul James Bond urma să primească 5 milioane de dolari pentru a fi utilizator de Xperia Z4 în Spectre.

În mod realist, imaginea de mai sus ar putea ilustra un design orientativ pentru Z4, menit să ofere regizorului o idee pentru modul în care ar arăta telefonul dacă ar fi folosit în film. Cu alte cuvinte, nimic nu este sigur când vine vorba de un vârf de gamă până când acesta nu este prezentat presei la o conferinţă. Asta nu înseamnă însă că ne poate opri cineva să sperăm. Nu de alta, dar mai sunt doar câteva săptămâni până la CES.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.