404 Not Found


nginx
Tot mai multe informatii despre iPhone low cost – TechMagazin

low-cost-iphoneImediat dupa lansarea telefonului iPhone 5, pe internet au aparut foarte multe zvonuri despre aventuala aparitie a unui iPhone destinat celor cu bugete mai mici. Deocamdata nu se stiu prea multe despre noul model de iPhone insa se pare ca acesta va fi lansat undeva in cursul acestui an.

Daca e o miscare buna sau nu, ramane de vazut, insa cert este ca toata lumea asteapta cu sufletul la gura un iPhone accesibil pentru toate buzunarele.

Recent au aparut pe internet primele imagini neoficiale cu un iPhone low-cost. Desi casino online nimeni de la Apple nu a confirmat informatia conform careia compania americana pregateste un astfel de terminal, se pare ca sansele ca in viitorul apropiat sa vedem un iPhone ieftin sunt destul de mari.

Potrivit celor de la Mobbit.info, noul iPhone va semana mult cu iPhone doar ca va fi confectionat din plastic. De asemenea nu va beneficia nici de ecran cu Retina Display. De asemenea s-ar putea ca telefonul sa vina intr-o gama larga de culori.

In ceea ce priveste pretul inca nu se stie mare lucru dar este probabil ca iPhone-ul low-cost sa fie cu 50% mai ieftin decat unul premium.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.