630x422_1413398509c8cb2e30

Furtul telefoanelor mobile este la ordinea zilei, însă dezvoltatorii de aplicaţii vin în ajutorul clienţilor. Aceştia au scos pe piaţă metode de localizare a dispozitivelor prin intermediul GPS

Iată cele mai bune aplicaţii pentru a-ţi găsi telefonul:

1. Find My iPhone

(iPhone, iPad, iPod, Mac). Aplicaţia gratuită e foarte populară şi te ajută să-ţi găseşti orice dispozitiv mobil cu sistem de operare iOS de la Apple care ţi-a fost furat sau pe care l-ai pierdut. Programul Find My iPhone îţi permite să ştergi şi datele din memoria telefonului, dar cu ajutorul unei parole.

2. Seek Droid Lite (platformă Android)

Aceasta este aplicaţia gratuită (cea “pro” costă 0,99 $) care te ajută să-ţi protejezi telefonul sau tableta Android de pierderi şi de hoţi. Permite localizarea pe hartă a dispozitivului mobil, ştergerea informaţiilor stocate în memorie, dar poate şi să trimită mesaje pe telefon sau să pornească o alarmă a terminalului, care poate fi oprită doar cu ajutorul unei parole.

3. Lookout (Android & iOS)

Poţi utiliza această aplicaţie atât pe dispozitivele cu sistem iOS, cât şi Android. Permite localizarea mobilului, şterge datele de contact din telefonul pierdut, le mută pe computerul personal şi activează o alarmă pe dispozitiv.

4. BlackBerry Protect

Aplicaţie compatibilă cu dispozitivele mobile Blackberry şi cu utilizatorii de BlackBerry App World. Cu ajutorul acesteia se poate localiza telefonul şi se pot şterge date personale din dispozitivul pierdut sau furat.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.