404 Not Found


nginx
Telefon mobil Dual-Sim Allview Alldro P5 – TechMagazin

img246607_08052013101336_2

Recomand calduros acest telefon; sunt deplin multumit de el. In primul rand ce m-a surprins placut este viteza de lucru, deschizand orice aplicatie aproape instantaneu. Nu stiu in rest ce m-a impresionat mai intai asa ca le voi enumera in ordine aleatorie.

Calitatea receptiei semnalului este deosebita, neasteptata chiar, dat fiind ca asemenea telefoane nu se axeaza in principal pe acest aspect. Calitatea sunetului in convorbire cat si la redarea de fisiere audio este excelenta, mult peste asteptari. In plus, sunt suportate aproape toate formatele audio si video populare.

Click aici pentru a accesa magazinul online!

Tot la capitolul multimedia, camera realizeaza fotografii extraordinare. rivalizand cu camerele foto “stand-alone”, exceptand desigur lipsa de zoom optic. La lumina naturala se descurca foarte bine. Cum este de asteptat, la lumina artificiala apare putin zgomot pe imagine evident dar si asa intrecand alte telefoane. LA capitolul conectivitate iarasi sta foarte bine mai ales la partea wireless: foarte sensibil si stabil.

Procesor foarte rapid, display mare avand culori superbe, stabilitate in functionare, receptie excelenta a semnalului in orice retea, camera foto performanta fata de multe alte telefoane si nu in ultimul rand touch screen foarte sensibil.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.