Sony-Xperia-A

Dupa ce a anuntat, saptamana trecuta, ca va lansa in al doilea trimestru al anului, smartphone-ul waterproof Xperia ZR, astazi, cei de la Sony anunta un nou smartphone al familiei – Xperia A.

Modelul Xperia A seamana cu Xperia ZR din punct de vedere al design-ului, iar din punct de vedere al specificatiilor tehnice ruleaza pe baza unui procesor quad-core Qualcomm Snapdragon S4 Pro APQ8064 la 1.5 GHz, unitate grafica Adreno 320, are 2 GB de RAM si 32 GB de memorie interna.

Ecranul noului smartphone Sony masoara 4.6″ si are o rezolutie de 1280 x 720 pixeli si un procesor de imagine Sony Bravia Engine 2.

Telefonul dispune de o camera foto principala de 13 MP si are si o camera foto frontala pentru video chat de 0.3 MP. La fel ca si modelul anuntat saptamana trecuta, Xperia A va fi un telefon rezistent la praf si umezeala respectand standardul de calitate.

Bateria noului telefon mobil Sony Xperia A va fi una de 2300 mAh. Deocamdata, Sony Xperia A se comercializeaza pe piata japoneza la un pret de 515 dolari si variantele de culoare alb, roz, negru si verde deschis.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.