sms-gratuite-siteuri-630x422

Sunt mai multe siteuri care promit şansa trimiterii unui sms gratuit, în marile reţele de telefonie mobilă din România. Le-am testat pe cele mai populare dintre ele şi am aflat care funcţionează şi care nu.

smsgratis.ws – este un serviciu de sms gratuit care permite trimiterea a până la 16 sms-uri într-o zi. Testat de noi, pare a fi cel mai bun şi mai prompt mod de a trimite sms gratuit în România. Funcţionează la fel de bine pe Vodafone, Orange şi Telekom (ex-Cosmote).

mesajgratuit.ro – având în vedere prezenţa sa în Google, pare cel mai popular serviciu de sms gratuit din România. Totuşi, funcţionează doar dacă trimiteţi SMS către Orange şi Vodafone.

oye.ro – din nou, un serviciu de sms gratuit care funcţionează numai pe Orange şi Vodafone.

smson.eu – siteul promite trimiterea de sms gratuit în cele trei mari reţele de telefonie de la noi. Totuşi, siteul a picat testul nostru. Am încercat să trimitem mesaje prin aceasta platformă de sms gratuit, dar SMS-urile noastre nu au ajuns le destinatar.

Exista si siteuri internaţionale care promit trimiterea de sms gratuit, ba chiar în toate ţările lumii. Am testat unul dintre cele mai populare astfel de siteuri, mestextos.com. Pentru România, cel puţin, nu funcţionează.

Făcând un scurt rezumat, testul nostru a arătat că poţi trimite cu adevărat sms gratuit în toate reţelele, dacă foloseşte siteul smsgratis.ws, şi poţi trimite fără probleme sms-uri către Orange şi Vodafone dacă foloseşti mesajgratuit.ro şi oye.ro.

SHARE

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.