phones_640x353_15889400

Deşi Samsung Galaxy S4 a fost lansat în primăvară iar Aplle iPhone 5S la mai bine de 5 luni după, device-ul americanilor pare a fi cu mult în urma celui coreean.

Una dintre funcţionalităţile pentru care Samsung Galaxy este mult mai bun în comparaţie cu iPhone este legată de puterea telefonului. S4 este dotat cu două tipuri de proceoare quad-core şi respectiv octa-core în timp ce iPhone a rămas tot la procesoare dual-core, iar coreenii au introdus o memorie RAM de 2GB în comparaţie cu americani care au rămas tot la 1GB de RAM.

S4 conţine un port infraroşu prin care poţi să foloseşti telefonul pe post de telecomandă universală, iar cu ajutorul unei aplicaţii poţi programa ce conţinut vrei să vizionezi.

Un alt avantaj major pe care Samsung îl dă utilizatorilor este reprezentat de portul microSD prin care se poate creşte memoria telefonului cu încă 32 de GB.

Samsung Galaxy S4 îţi permite vizualizarea de conţinut Full HD având un ecran cu o rezoluţine 1920 x 1080 faţă de iPhone 5S care are o rezoluţie mult mai mică.

Camera terminalului coreean are un senzor de 13 megapixeli şi are multe funcţionalităţi care te ajută să scoţi figurile blurate din poze şi îţi poţi crea propriile GIF-uri. Singura funcţionalitate specială a camerei iPhone 5S este modul de captare a imaginilor în slow motion.

Funcţia Smart Stay de la Galaxy S4 îţi permite să derulezi paginile de internet cu ajutorul unui senzor care detectează privirea.

Pe terminalul Samsung poţi rula simultan două aplicaţii în acelaşi ecran.

1 thought on “Şapte lucruri care fac Galaxy S4 imbatabil în lupta cu iPhone 5S

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.