galaxy-win-dual-sim-1_article-main-image

Samsung Electronics Co, Ltd., lider în tehnologia mobilă și media digitală, a anunțat lansarea unui nou smartphone – Samsung GALAXY Win. Acesta are o putere mare de procesare, capacitatea de a susține mai multe sarcini în același timp și un design compact pentru a asigura cea mai mare portabilitate posibilă.

Noul smartphone este echipat pentru gestionarea unor sarcini dificile și oferă consumatorilor o experiență intuitivă de utilizare, fiind proiectat pentru a oferi soluții practice și un echilibru perfect între muncă și viața de zi cu zi, cum este cazul funcției dual SIM. De asemenea, GALAXY Win este dotat cu un ecran mare ce asigură vizualizarea optimă a display-ului și facilitatea Easy Mode pentru accesul simplu la cele mai utilizate funcții.

Proiectat pentru a oferi cea mai bună tehnologie mobilă într-un format ce poate încăpea în buzunarul oricărui utilizator, Samsung GALAXY Win este dotat cu sistem de operare AndroidTM (Jelly Bean) și cu hardware care facilitează funcționarea perfectă a jocurilor și vizualizarea fără probleme a conținutului multimedia. Procesorul quad core 1.2GHz și ecranul de 4.7 inci fac ca orice aplicație sau joc care rulează pe GALAXY Win să fie afișate în culori vii și la o rezoluție bună.

De asemenea, noul smartphone are o cameră de 5 megapixeli ce oferă utilizatorilor posibilitatea de a alege dintre mai multe setări, precum: Continuous Shot sau Best Photo, și ocazia de a aplica efectele de culoare fotografiilor făcute. În acest fel, realizarea de fotografii de înaltă calitate este transformată într-o activitate ușoară și amuzantă. Mai mult decât atât, memoria internă de 8 GB și bateria de 2000 mAh încorporate de GALAXY Win permit consumatorilor să utilizeze mai mult serviciile multimedia și să beneficieze de un timp mai mare pentru convorbiri.

Samsung GALAXY Win reprezintă cea mai bună soluție pentru utilizatorii aflați în căutarea unui smartphone care să îi ajute să îmbine eficient viața personală cu cea profesională. Pentru a oferi soluții intuitive și a asigura tranziții ușoare între conținutul destinate activității profesionale și cel dedicat relaxării, noul smartphone oferă o varietate de funcții inteligente disponibile în versiune îmbunătățită, precum:

• ‘Easy Mode’: este un mod simplu și intuitiv de vizualizare al ecranului principal care facilitează accesul rapid la funcțiile preferate ale utilizatorului.
• ‘Smart Alert’: oferă notificări care semnalează lucrurile pe care utilizatorul le-a ratat în timp ce se afla într-o convorbire telefonică (precum: apeluri, mesaje sau termenele limită ale diferitelor activități)
• ‘Motion UX’: oferă acces la funcții precum Mute, Refresh & Update și Scan al altor dispozitive, funcții ce pot fi activate și controlate cu ajutorul unor mișcări simple

GALAXY Win va fi disponibil în una din cele două versiuni posibile, Single SIM sau Dual SIM, şi în două culori (alb ceramic și gri titan) în funcție de piețele pe care se lansează.

 

 

Rețea

EDGE/GPRS   850/900/1800/1900

HSUPA        7.2/5.76 900/2100

Procesor

1.2GHz Quad core Application Processor

Ecran

4.7 inch WVGA TFT LCD

OS

Android 4.1 (Jelly Bean)

Cameră

Main(Rear): 5 Mega pixel rear-facing camera

Sub (Front): VGA camera

Color Effect, Scene Mode, Continuous Shot, Best Photo

Video

MPEG4, H.263, H.264, WMV

Playback: 720p@30fps, Recording: 720p@15fps

Audio

MP3, AAC, AAC+, eAAC+, WMA, RA

FM Radio with RDS

3.5mm Ear Jack

Servicii & Funcții  suplimentare

Dual SIM Always On (Opțional)

Samsung Apps

Samsung Kies/ Samsung Kies Air

Samsung TouchWiz

Samsung Hub

– Game Hub /Readers Hub (poate fi descărcat de pe Samsung Apps)

Samsung ChatON mobile communication service

Easy Mode, Smart Alert, Motion UX

Servicii Google Mobile

Google Search, Google Maps, Gmail, Google Play, Google Plus, YouTube,

Google Places, Google Navigation (Turn-by-turn Navi.)

Conectivitate

WiFi b/g/n

Bluetooth® 3.0

DLNA

MicroUSB, USB 2.0

Senzor

Accelerometer, Proximity sensor, Digital Compass

Memorie

8GB memorie internă (*memoria internă poate fi diferită în funcâie de piețe) + 1GB RAM

microSD slot (până la 32GB)

GPS

A-GPS

Dimensiuni

133.3 x 70.7 x 9.65 mm, 144 g

Baterie

Baterie standard, Li-ion 2,000 mAH

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.